Bodrum Gündem

Bodrum’un ve Dünyanın ARA’nan Mücevherleri Burada

1993 yılında Ali Rıza ve Cüneyt Akdolu tarafından kurulan ARA COLLECTION Bodrum’da yeni mağazasının açılışını keyifli bir organizasyonla gerçekleştirdi. Kathy Pery, Oprah Winfrey, Salma Hayek , Kevin Costner,  Orlando Blumm , Elton John ARA Collection mücevherlerini taşıyor…

Bodrum Gündem Haber

1993 yılında Ali Rıza ve Cüneyt Akdolu tarafından kurulan ARA COLLECTION Bodrum’da yeni mağazasının açılışını keyifli bir organizasyonla gerçekleştirdi.

Bodrum Marina’daki yeni mağazalarının açılışını dostlarıyla keyifli bir yaz akşamında kutlayan Sadife ve Ali Rıza Akdolu; yeni tasarımlarını, markanın simgesi haline gelen balık figürünü ve takının kültürel yolculuğunu davetlilerle anlattılar. Davet sırasında tasarımların yapım aşamalarını misafirlere deneyimletmek üzere mini bir atölye kuruldu ve takıları tasarlayan davetliler eğlenceli anlar yaşadılar. Lezzetli ikramlar ve keyifli müziğin eşliğinde Bodrum Marina’da gerçekleşen keyifli akşamda mücevherler sanat, siyaset ve cemiyet hayatı tarafından büyük beğeni topladı.

Tüm parçalarının elle şekillendirildiği ARA Collection tasarımlarının hepsi 24 ayar altından yapılmakta ve Bodrum’da üretilmektedir. Türkiye’de Bodrum’da , dünyada ise Santa Barbara da mağazaları bulunan marka, Canada, Mexico, Brezilya, Puerto Rico, Bermuda, Aspen, St. Barths ve 200 ü aşkın lüks noktada satılıyor. Kathy Pery, Oprah Winfrey, Salma Hayek , Kevin Costner,  Orlando Blumm , Elton John ARA Collection mücevherlerini taşıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.