Bodrum Gündem

ÇYDD Bodrum Şubesi Yaz Etkinliklerinin Neşeli Finali 7 Ağustos’ta…

ÇYDD Bodrum Şubesi Yaz Etkinliklerinin Neşeli Finali 7 Ağustos’ta…

ÇYDD Yaz etkinliklerinin yirmi üçüncüsü 7 Ağustos 2019 günü tamamlanıyor.  Etkinlik bir final gösterisiyle noktalanacak.

Bodrum Gündem Haber

1 Temmuz günü başlayan ÇYDD 23. Yaz etkinlikleri  beş haftayı geride bıraktı. 5 Ağustos günü altıncı haftasına başladı. Bitez Pazaryeri Belediye Tesislerinde, Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri eğlenerek öğrenelim sloganıyla  spor, resim, seramik, el becerileri, müzik, koro çalışmaları, edebiyat atölyesi, çocuklara felsefe, kodluyorum oynuyorum, drama çalışmaları, satranç ve deneyelim görelim eğitimleriyle dopdolu günler yaşadılar. Her Cuma  geziler düzenlendi.  Altı hafta boyunca Bodrum yarımadasının bir çok yerini gezen, gezerken tarım, kültür, arkeoloji, coğrafya ve tarih bilgilerini geliştiren, barınaktaki hayvanlarla vakit geçirmekten, denizde yüzmeye kadar bir çok duyguyu sevinci yaşadılar.

ÇYDD’li çocuklar çok çalıştılar, çok öğrendiler, çok eğlendiler.

Şimdi sırada bütün öğrendiklerinin bir özeti olacak final gösterilerinde. 7 Ağustos 2019 günü  eğitim gördükleri yerde Bitez Pazaryeri Belediye Tesislerinde, saat 13.00’de başlayacak halka açık final gösterileriyle  yaz etkinliklerini noktalıyorlar.

Açılacak resim, kil, el becerileri, deneyelim görelim  ve grafik tasarım sergilerinde eğitimleri sırasında yaptıkları ürünleri sergileyecekler. Yazdıklarını  Mandalin Öykü Gazetesiyle konuklara hediye edecekler. Öğrendikleri şarkıları  söyleyip spor karşılaşmaları yapacak, drama gösterileriyle konuklarıyla birlikte  harika zaman geçirecekler.

7 Ağustos veda zamanı. Bir dahaki yıla kadar. Herkesin duyguları aynı  kılavuz öğretmenlerin, gönüllülerin,  öğrencilerin birbirlerine şunu söylediklerini duyuyor musunuz? Sizlerle birlikte olmak, sizin göz ışıklarınızı görmek çok güzeldi.  Türkan Saylan’a  selam olsun! “Yürüyoruz  gelecek coşkusuyla, çağdaş yaşam umudumuzla, el ele ve kol kola ve bir arada, aydınlık var yarınımızda.”

 

  1. Yaz Etkinlikleri Programı
·         Çocukların ÇYDD marşı ile çocukların sahneye çıkışı.
·         Sunucuların hoşgeldiniz konuşması
·         Meral Saraçbaşı konuşması
·         Nursel Erkmen konuşması
·         Koro
·         Ceren Yurt kendi şiirini okuyacak
·         Ege Çıkın keman solo
·         Spor gösterisi
·         Drama gösterisi
·         Ege Çıkın keman solo
·         Sudenaz Hötelek –Mekan betimlemesi
·         Müzik gösterisi
·         Drama
·         Teşekkkür ve katılım belgelerinin sunumu belgeleri Ynt.Krl.

·         Katılım belgelerini öğretmenler

·         Toplu fotoğraf çekimi

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.