Bodrum Gündem

Ünlü Müzayedeci Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı için geliyor

Ünlü Müzayedeci Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı için geliyor

Vakıflar ve dernekler yararına düzenlediği başarılı organizasyonlarla tanınan ünlü müzayedeci Uğur Batur, Bodrum’un iyilik yuvası Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı çocukları ve aileleri için Bodrum’da.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da yaşayan 36 hayırsever iş insanının girişimiyle kurulan ve 23 yıldır engellileri hayata bağlayan bir eğitim ve rehabilitasyon yuvası olarak hizmet veren Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı yararına bir müzayede gerçekleştirilecek. Koleksiyon özelliği  taşıyan 50 eser,  vakfın başarı hikayesine katkıda bulunmak isteyenler için satışa sunulacak.

Resim, heykel, mücevher, seramik ve porselen eserler ve halı gibi çok nadide parçaların açık artırma ile satışa sunulacağı müzayede,  6 Eylül Cuma günü Ortakent’teki Bodrum Golf Kulübü’nde gerçekleştirilecek. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Başkanı İbrahim Akkaya’nın ev sahipliğinde yapılacak bu özel etkinliği ünlü müzayedeci Uğur Batur yönetecek.

Müzayede, 6 Eylül Cuma akşamı saat 19.30’da kokteyl ile başlayacak. Açık artırma sonrasında, bu çok özel etkinliğe katılanlar için canlı müzik dinletisi eşliğinde, Bodrum’un yöresel lezzetlerin yer alacağı akşam yemeği ile geceye devam edilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.