Bodrum Gündem

Erez Eğilmez’den “Boş Kalan On Oda Ve Sihirli Dokunuşlar”

 

Bodrum Türkbükünde bir çok defile düzenleyen, Bodrum aşığı ünlü Koreograf, Sanatçı, Yazar Erez Eğilmez kariyerini bitirdiği kendi ismini taşıyan “EREZ EĞİLMEZ BOŞ KALAN ON SAYFA” adlı kitabı ve dört ayrı resim tual çalışmasının birleşiminden oluşan “SİHİRLİ DOKUNUŞLAR” adlı modern resim tablosu ile taçlandırmaya hazırlanıyor.

Bodrum Gündem Haber

Uzun yıllardan beri Denemeler şeklinde yazdığı ve çoğu yazılarının resmî web sitesinde yayınlandığı makale ve derlemelerini birçok yabancı dilde çevrilecek ve önümüzdeki aydan itibaren kitapevlerinin raflarında okuyucuların beğenisine sunulacak.

Kitabın Tanıtım Gecesini önümüzdeki günlerde açıklayacak olan Eğilmez, sadece masalımsı bir Show ile tanıtılacağının ip uçlarını verdi. Dünyada Fransız Macar ve İngiliz Edebiyat eleştirmenleri tarafından farklı ve başarılı bir yazım tarzı olarak nitelendirilen yazılarının bu kitap ile büyük ilgi göreceği şimdiden aşikâr. Resim alasında ise bitirdiği modern resim tablosu ünlü bir sanat galerisinde sergilenip gelirinin satıştan bir kısmı Mehmetçik Vakfına bağışlayacak. Konu ile ilgili sorularımıza cevap veren ünlü Kareograf  Eğilmez; “Ülkemi, insanlarımızı ve vatanımı çok seviyorum ancak sanat anlamında daha çok yol almamız gerekiyor. Bu fani dünyada en büyük servetin kalp güzelliği ve insana ve tüm canlı varlıklara verilmesi gereken büyük değerdir diye düşünüyorum…” dedi.

Yapmış olduğu tabloları Bodrum’da ve İstanbul’da sergilemeyi planladığını belirten sanatçı Avrupa’nın bazı başkentlerinde ve İsveç’te de sergilenmesi için çalışmalar yaptığını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.