Bodrum Gündem

Ölüm Direksiyon Başında Yakaladı, Bodrum Belediyesi Zabıta personeli Ali Demir Vefat Etti

Ölüm Direksiyon Başında Yakaladı, Bodrum Belediyesi Zabıta personeli Ali Demir Vefat Etti

Ölüm direksiyon başında yakaladı. Bodrum’da direksiyon başında fenalaşan 39 yaşındaki Bodrum Belediyesi Zabıta personeli Ali Demir, yaşamını yitirdi. 

Bodrum Gündem Haber

Emin Anter Bulvarı üzerinde 48 V 7056 plakalı otomobili ile öğle saatlerinde Yalıçiftlik’e doğru giden 39 yaşındaki Ali Demir, Yokuşbaşı mevkisinde birden fenalaştı. Otomobilde yolcu olarak seyreden babasına “Benim gözüm karardı” diyen Demir, daha sonra yol kenarındaki çelik bariyere çarptı.

Olaydan kısa bir süre sonra Bodrum Devlet Hastanesi’ne doğru giden özel bir ambulanstaki bir sağlık ekibi, olay yerinde durarak Ali Demir’e ilk müdahaleyi yaptı. Kısa süre sonra da 112 Acil Sağlık ekibi geldi. Burada ambulansa alınan Ali Demir, Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak kalbi duran Demir’i hayata döndürmek için uzun süre çaba harcanmasına karşın, Ali Demir yaşama tutunamadı.

O esnada durumdan haberdar olan yakınları da hastaneye geldi. Büyük üzüntü yaşayan yakınlarının ağıtları ise yürek parçaladı. Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan Ali Demir’in cenazesinin Yalıçiftlik Mahallesi’nde toprağa verileceği bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.