Bodrum Gündem

İnanılacak Gibi Değil Ama ŞEF’i Gündüz Vakti Çaldılar…

İnanılacak Gibi Değil Ama ŞEF’i Gündüz Vakti Çaldılar…

Yalıkavak Merkezde Reklam Ajansı sahibi Eralp Uyar’ın sahibi olduğu köpeği ŞEF’i iki çocuk gündüz vakti bahçeden çaldı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Dün öğlen sularında Yalıkavak Merkezde meydana gelen olayda; Suriyeli oldukları düşünülen iki çocuğun Eralp Uyar’a ait melez, Şef ismindeki köpeği bahçeden çalındı.

Olayla ilgili polise şikayette bulunduklarını belirten Eralp Uyar, köpeğini çok sevdiğini ve bir an önce bulunması için herkesten destek beklediklerini kaydetti. Eralp açıklamalarına şöyle devam etti “Köpeğimiz Şef dün öğlen sularında Yalıkavak merkezde bulunan iş yerimizin arka bahçesinden çalındı. Bahçe oldukça geniş ve ortak kullanım alanı. Komşumuz köpeği alan çocuğu bahçeden çıkarken görmüş ve “ne yapıyorsun, sen kimsin, nereden geçiyorsun” derken çocuklar hızla köpeğin ipi ile çekiştirerek tek çıkış noktası olan mağazanın içinden geçirerek uzaklaşmışlar. Komşu dükkanın kamera görüntülerini izlediğimiz kadarıyla yaşı daha küçük olan çitlerin altından geçerek köpeği yanına çağırıyor ve mağazaya geçiyor. Yalıkavak ve civarında dilenen Suriyeli bir ailenin çocukları olduğunu civardaki esnaftan öğrendik.  Bunlar 6 kişilik bir aile imiş. Düzenli olarak Yalıkavak merkeze bir adam tarafından beyaz bir kartal ile geliyorlar ve gün boyu dileniyorlarmış. Kamera görüntüleri ve fotoğrafları mevcut. Bu kişiler uzun zamandır buralardaymış. Bir süredir dilencilik ve hırsızlık yapıyorlarmış. Bir bebekle annesinin kucağında devamlı gezdikleri görülüyor. Bunu bir çok esnaf arkadaştan da teyit ettik. Bir emlakçı arkadaşımız da bu ailenin araçla bırakıldığı görüntüsünü sosyal medya üzerinden, “dilenciler mesaiye başladılar” diyerek paylaşım yapmış. Biz de elimizdeki görüntülerle polise başvurduk. “

Dün yapılan ihbarla polisin araç plakasını tespit ettiğini belirten Eralp Uyar “Polisler aramaya devam ettiklerini söylediler. Biz de dünden bu yana köpeğimizi geri almak için çocukları bulabileceğimiz kıyı ve koylarda arama yaptık ancak bulamadık. Köpeğimi çok seviyorum. Esnaf bunları çete olarak adlandırıyor. Polis bu çeteyi busun lütfen” dedi.

Şef’i görenlerin 0533 714 3643 telefondan kendisini ve 0533 958 8546 numaralı telefondan da Alper beyi aramalarını isteyen Eralp Uyar, başına bir şey gelmeden önce köpeğine kavuşmayı istiyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.