Bodrum Gündem

Her Şey Daha Temiz Bir Dünya İçin…

Bodrum Bahçeşehir Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve velileri 15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü münasebetiyle Kumbahçe sahilinde temizlik yaptı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem  

Bodrum Bahçeşehir Koleji 56 ilde 123 kampüste eş zamanlı olarak çevre temizliği etkinliği yaptı. “

Daha Temiz Bir Bodrum İçin Bir Araya Geldiler…

Dünya Çöp Toplama Günü kapsamında, Bodrum Bahçeşehir Koleji öğretmenleri; 15 Eylül Cumartesi günü saat 10:00’da Kumbahçe Mahallesi Belediye Çay Bahçesi önünde, gönüllü veli ve öğrenciler ile buluştu.  Etkinliğe katılan gönüllüler sokak temizliği yapan belediye görevlileri  ile birlikte Kumbahçe plajını temizlediler.

Bu yıl yeni açılan Bahçeşehir Anadolu Lisesi öğrencilerinin de aralarında bulunduğu Bodrum Bahçeşehir Koleji’nin gönüllü  öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinden oluşan yaklaşık 100 kişi ellerinde çöp torbaları, ve plastik eldivenleri ile sokaklardaki ve sahildeki çöpleri topladılar.

Sahilde özellikle nargile ve sigara çöplerinin oldukça fazla olması başta çocuklar olmak üzere velileri ve öğretmenleri de hayli şaşırttı.

Etkinlikte öğrenci, veli ve öğretmenlerden oluşan gönüllü gurubun çevreyi temizlemesi, sahilde denize giren ve şezlonglarında dinlenen turistlerden ve esnaftan taktir topladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.