Bodrum Gündem

7. Bodrum Briç Festivali Devam Ediyor…

 

Bodrum Briç İhtisas Spor Kulübü tarafından düzenlenen 7. Bodrum Briç Festivali, yoğun katılımı ile hız kesmeden devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

26-29 Eylül 2019 tarihleri arasından düzenlenen briç festivalinin ikinci gününde, turnuvalar büyük bir keyif ile devam ediyor. Programın ikinci ayağı olan “IMP İkili” konsepti ile devam eden festivalde yoğun ilgi dikkat çekiyor. Yurt içinden ve yurt dışından oyunculara ev sahipliği yapan turnuvada dünya çapında bilinen ustalar da festivalde hünerlerini sergiliyor.

 

Bodrum Briç İhtisas Spor Kulübü Başkanı Gracy Sorel Kohen “Briç; lisansı ve federasyonu olan, strateji ve zeka oyunudur. Şu anda Amerika, Polonya, Lübnan, İtalya, Katar ve Hollanda da oyuncularımız var. Dünya sıralamalarında ilk 10’da yer alan ustalarımızın yanı sıra, yine dünya çapında isim yapmış oyuncular da bu turnuvamızda yer almaktadır. Zevk içinde güzel bir turnuva geçiriyoruz. İnsanlar çoğunlukla güzel bahsediyorlar. Umarım turnuvamızı, bu güzellik içerisinde sonlandıracağız. Bunun yanı sıra bu turnuva vesilesiyle oyuncularımıza Bodrum’u tanıtıyoruz. Bodrum’un güzelliklerini paylaşıyoruz. Bodrum Belediyesi’ne de sponsorluklarından ötürü şükranlarımı belirtmek isterim.” şeklinde turnuva hakkında konuştu.

Turnuva hakkında görüşlerini paylaşan Yalçın Aydar ise “Bu turnuva artık Bodrum’da geleneksel hale gelmiş bir turnuva. İlk başlarda ulusal bir turnuva niteliğinde iken şimdi uluslararası özellik taşıyan bir turnuva. Bu yıl oldukça yoğun bir katılım elde ettik. Burada Bodrumlu briç severler olduğu gibi Türkiye’nin pek çok ilinden ve yurtdışından da katılan oyuncularımız var. Bundan sonraki turnuvalarımızda daha çok Avrupalı ve Amerikalı oyuncuların da katıldığı bir turnuva haline getirmeyi istiyoruz. Bunun Bodrum’un yararına olacağını biliyoruz. Umarız festivallerimiz yıllar ilerledikçe daha da ileriye taşınacaktır. Bodrumlu dostlarımızı da bilhassa kış aylarında Bodrum Briç Kulübünde briç oynamaya davet ediyoruz.” dedi.

7. Bodrum Briç Festiali 29 Eylül 2019’a kadar Kadıkalesi’nde, Yasmin Resort Hotel’de briç severleri ağırlamaya devam edecek

 

Festival Programı

26 Eylül 2019 – 15:00 – Hoş geldin İkili

27 Eylül 2019 – 15:00 – IMP İkili

28 Eylül 2019 – 15:00 – Açık İkili 1.Seans (Altın MP)

                            20:00 – Gala Yemeği

29 Eylül 2019 – 11:00 – Açık İkili 2.Seans

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.