Bodrum Gündem

Yüksel Aslan Bodrum TÜRSAB BTK Başkanlığına Yeniden Aday

Bodrum TÜRSAB Bölge Temsil Kurulunun “2019 Yılı Faaliyet Ve Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi. Bodrum TÜRSAB BTK Başkanı Yüksel Aslan ve yönetim kurulu üyeleri yeniden aday olduklarını açıkladılar…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum TÜRSAB Bölge Temsil Kurulunun “2019 Yılı Faaliyet Ve Değerlendirme Toplantısı”nda ekibi ile yeniden başkan adaylığını açıklayan Bodrum TÜRSAB BTK Başkanı Yüksel Aslan “Yolumuza aynı ekibimiz ile devam etmek istiyoruz. Görev almak isteyen yeni arkadaşlarımıza da kapımız her zaman açık…” dedi.

Bodrum TÜRSAB BTK Başkanı Yüksel Aslan ve Yönetim Kurulu, TÜRSAB üyeleri ile Güvercinlik’te bulunan Titanik Otel’de akşam yemeğinde bir araya geldiler. Gece boyunca başta Thomas Cook’un batması, Rus-Türk Kültür Günleri, Bodrum ve Türkiye turizm gündemine yönelik görüş alışverişinde bulundular.

Kürsüye gelen Bodrum TÜRSAB BTK Başkanı Yüksel Aslan 2019 Yılı Faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme yaptı. Faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerini de Bodrum TÜRSAB üyeleri ile paylaşan Aslan Denetim, Sosyal, Temsil, Eğitim Faaliyetleri ile birlikte genel bilgilendirmeler yaptı.

Bodrum TÜRSAB 86 Adet Kaçak İşletme Ve 841’de Araç Denetimi Yaptı…

Konuşmasının başında Bodrum’da yoğun bir denetim faaliyeti gerçekleştirdiklerini kaydederek “Bodrum’da 86 adet kaçak işletme ve 841’de araç denetimi gerçekleştirdik. İç denetimlerimize gelince de; 119 acenta denetlendi. Bodrum’da 23 Yol denetimi gerçekleştirildi ve bu denetimlerde 800 araç kontrol edildi. Milas yolunda ise 8 denetimde 398 araç kontrol edildi…” dedi.

2019 Yılı Sosyal Faaliyetlerin Raporunu da Üyelerle Paylaştı…

Bodrum TÜRSAB BTK Başkanı Yüksel Aslan konuşmasının devamında 2019 yılı sosyal faaliyetleri de tek tek katılımcılarla paylaştı.

Başkan Aslan 2019 yılı içerisinde çeşitli kurum ve kuruluşlara 17 ziyaret, Bodrum TÜRSAB BTK olarak 26 toplantıya katılım gerçekleştiğini, çeşitli kurum ve kurumların gerçekleştirdiği 25 faaliyete katılırken, Bodrum TÜRSAB BTK olarak yapılan 8 faaliyete çeşitli kurum ve kuruluşların katıldığının bilgisini verdi. 2019 yılı içinde gerçekleştirilen fuar katılımları ve eğitim faaliyetleri ile ilgili olarak konuşmasını sürdüren Aslan; daha önceki yönetimin neden ayrılma kararı aldığını anlayamadığını vurgulayarak; Bodrum TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu olarak alınan karar gereği BOYTAV’a yeniden üye olunmuştur…” dedi.

Bodrum Deniz Müzesi ve Ören Yerlerinin Değerlendirilmesi Gerekiyor…

Bodrum Deniz Müzesi ile ilgili indirimli biletlerinin olduğunu kaydeden Aslan “Bodrum Deniz Müzesinin Bodrum için çok değerli olduğuna inanıyorum. Görmeyenleriniz varsa mutlaka gidip görsün isterim. Çok kısıtlı bütçeler ile ayakta kalmaya çalışan ama Bodrum’un özgün değerlerini temsil eden bir müzedir. Hepimizin desteklemesi gerektiğine inanıyorum. Bodrum’da çok bilinmeyen ören yerlerimiz için hep birlikte çalışmalar yapmamız gerektiğine inanıyorum…” dedi.

Bodrum’da Alternatif Turizmi Geliştirmek Için Yeni Projeler Üretilecek…

2019 yılında 22 yeni merkez acenta, 4 adet de yeni şube açıldığını kaydeden Aslan, 2019 faaliyetlerini anlattığı konuşmasını şu şekilde tamamladı; “Son olarak önümüzdeki dönemde yapmayı planladıklarımnızı da şu şekilde sıralayabilirim; Dijitalleşme ile ilgili çalıştay düzenlenecektir. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Ortaokullar arasında ödüllü resim yarışması düzenlenecektir. 6 Ekim tarihinde Yatağan Stratonikeia yakın çevre gezisi düzenlenecektir. İhtisas Başkanlıkları için alt komitelerin oluşturulacaktır. Bodrum’da Alternatif Turizmi geliştirmek için planladığımız yeni projeleri hayat geçireceğiz…”

Yüksel Aslan: Bodrum TÜRSAB BTK Başkanılığına Ekibimizle Yeniden Adayız…

Bodrum TÜRSAB BTK Başkanı Yüksel Aslan 2019 yılı faaliyetlerini ve değerlendirmeleri yaptıktan sonra “Bütün bu faaliyetleri elbette tek başıma yapmadım. Başarılı ve uyum içinde çalıştığımız bir yönetim kurulumuz var. Her konuyu birbirimize danışarak, birlik içinde gerçekleştirdik…” diyerek Yönetim Kurulu Üyelerini ve Bodrum TÜRSAB Personelini sahneye davet etti.

Bodrum TÜRSAB BTK Başkanı Yüksel Aslan 16 Ekim 2019 tarihinde, Bodrum TÜRSAB BTK’nın seçimli Genel kurulunun olacağının bilgisini vererek şunları söyledi; “Biz bu ekibimiz ile bu seçimde yeniden adayız. Ama başka adaylar da çıksın istiyoruz. Ne kadar çok aday olursa o kadar demokratik bir seçim olacağına inanıyoruz. Görev almak isteyen arkadaşlar var ise gelsinler ve görev talep etsinler. Bu iş fedakarlık yapılması gereken ve kendinizin özel zamanı kullanılarak yapılan bir iş. Ben 28 yıldan bu yana Bodrum’dayım ve ekmeğimi Bodrum’dan kazanıyorum. Bunun manevi karşılığını da bu şekilde ödemeye çalışıyorum. Bizim seçimin ardından da TÜRSAB Genel Merkez seçimi var. Herkesin mutlaka seçimlerde oy kullanmasını rica ediyorum. Çünkü bizler yoğun bir katılım ile oy kullandıkça daha çok sesimiz çıkıyor ve çok daha güçlü oluyoruz…”

Bodrum TÜRSAB BTK “2019 Yılı Faaliyet Ve Değerlendirme Toplantısı” sonunda, Titanik Otel’in TÜRSAB üyeleri için hazırladığı özel menü ikram edildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.