Bodrum Gündem

Evde Fırça Keyfi…

Yılların bankacısı Burcu Gündoğ emekli olduktan sonra ‘”Bankadan Bankoya” geçerek evinde fırçasıyla yaptığı ahşap boyamaları ile dikkat çekici işlere imza atıyor. 

Bodrum Gündem Haber

İlk işi 15 yıllık Buzdolabını Boyamak Oldu…

İnternet üzerinden boyama merakını gidermek için araştırma yapmaya başladığı zaman gördüğü bir videodan yola çıkarak evindeki 15 yıllık buzdolabını kara tahta boyası ile boyamasıyla ilk tecrübesini yaşayan Gündoğ, daha sonra katıldığı bir ahşap boyama kursuyla neredeyse kendine yeni bir hobi-meslek kazandırmış oldu.

Mutfak bankosunun üzerinde yaptığı ürünlerini kendi adıyla açtığı burcugundogofficial instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sunarak hobi amacıyla başladığı ahşap boyama işlerinde ciddi bir ilgi yaratmış durumda.

Kişiye özel hediyelik ürün çeşitleri de yapan Burcu Gündoğ, yemek tarifleri, fallar, doğum günü gazeteleri gibi anıları olan her şeyi özel bir teknik ve maharetle konusuna göre hazırlanmış ahşaplara işleyerek farklı bir hediye kültürü yaratmış durumda.

Yaz içinde katıldığı birçok kermesin sonrasında bu hafta 5-9 Ekim tarihleri arasında Gümüşlük Sanat Evinde ürünlerini ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.