Bodrum Gündem

Korunmaya Muhtaç Çocukların Bodrum Mutluluğu

Aydın ve Nazilli’deki Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı korumaya muhtaç çocuk yuvalarında yaşayan 25 çocuk Bodrum’da Bodrum Belediyesi ile hayırseverlerin 2 gün misafiri oldu. 07-14 yaş gurubundaki çocuklar 2 gün boyunca Bodrum’da unutamayacakları güzel vakitler geçirdiler.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Başkanı Vekili Emel Çakaloğlu ve CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan çocukları kaldıkları otelde ziyaret ederek ‘Hoş geldiniz’ dedi. Çocuklar da, beraberlerindeki öğretmenleri ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Vekili Emel Çakaloğlu’na iadeyi ziyarette bulundular. Başkanlık Makamı’nda misafirlerini tek tek öperek karşılayan Emel Çakaloğlu içlerinden bazı çocukları başkanlık koltuğuna oturtarak isteklerini sordu, ziyaretin sonunda da onlara günün anısı olarak içerisinde çeşitli okul malzemelerinin olduğu çantalar hediye etti. Çocuklar bu hediyeler için Çakaloğlu’nu öperek teşekkür ettiler.

Daha sonra Başkan Vekili Emel Çakaloğlu ile birlikte Bodrum Deniz Müzesi’ni gezerek müzede yer alan maket Bodrum teknelerini ve eşsiz deniz kabuğu koleksiyonları inceleyen çocuklar Yahşi’deki at çiftliğine geçerek burada bulunan hayvanları yakından tanıma imkanına sahip oldular.

Bodrum’da bulundukları süre içinde boş zamanlarında kaldıkları otelin deniz ve havuzunda doyasıya eğlenen çocuklar unutamayacakları 2 gün geçirdiler.

Çocuklara öğle ve akşam yemekleriyle yardımcı olan ve çeşitli hediyeler veren Gümüşlük esnafı ile iş insanları onları Bodrum’da ağırlamaktan ve mutlu görmekten tarifsiz bir memnunluk duyduklarını söylediler.

Bodrum’da geçirdikleri 2 gün boyunca mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklar buruk bir şekilde Bodrum’dan ayrılırken kendilerine bu imkanı sağlayan herkes teşekkür ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.