Bodrum Gündem

Muğla CHP İl Başkanı Zeybekoğlu Açtı Ağzını, Yumdu Gözünü

Muğla CHP İl Başkanı Zeybekoğlu Açtı Ağzını, Yumdu Gözünü

CHP Muğla İl Başkanı Zeybekoğlu MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için söylediği sözlere karşılık yaptığı yazılı basın açıklamasında açtı ağzını, yumdu gözünü.  Zeybekoğlu oldukça manidar bir şekilde; “MHP’nin gündemi CHP değil satılan milli değerler, fabrikalar olmalı…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ana muhalefet partisi CHP ve Lideri Kılıçdaroğlu’nu çok sert ifadelerle hedef alarak, CHP’nin HDP’yle birlikte hareket ettiği ve dolayısıyla CHP’nin PKK’yla ilişki olduğu iddialarını öne sürmüştü. Bahçeli açıklamalarının devamında ise; “CHP vatana ve millete alenen karşı tavırdadır. Hiç kuşku yok ki, CHP Genel Başkanı’nın ve sözcülerinin siyasi eylem ve sözleri suç teşkil etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir şart altında bu zillete ve ülkemize hezimet vaat eden teşebbüs ve girişimlere sessiz ve seyirci kalmayacaktır. Özellikle CHP Genel Başkanı için dokunulmazlığın kaldırılması ve mahkeme yolu ardına kadar aralanmış ve açılmıştır…” şeklinde sert ifadeler yer almıştı.

MHP’nin Terör Başının Kardeşinin TRT’ye Çıkartıldığından Haberi Yok mu?

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu MHP lideri Devlet Bahçeli’nin bu açıklamaları ile ilgili olarak oldukça sert ifadelerin yer aldığı bir yazılı basın açıklaması yaptı. Zeybekoğlu açıklamasının başında: “MHP’nin gündemi CHP değil satılan milli değerler, fabrikalar olmalı. Cumhuriyet Halk Partisi ve Genel Başkanı hakkında açıklamalar yapan AKP’nin taşeronu MHP’nin ne satılan milli fabrikalardan haberi vardır ne de terör örgütü liderinin kardeşinin devletin kanala çıkarılmasından…” dedi.

MHP’nin Kendi İlkelerine Dönmesini Tavsiye Ediyoruz…

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu açıklamasına şu ifadeler ile devam etti; “Partisinin adında Milliyetçilik yazan bir partinin lideri sağlık sorunları ile haber bültenlerine çıktığı bir anda partimiz hakkında bir açıklama ile gündeme gelmiştir. Siyaseten bitme noktasına gelen ve senelerce ağza alınmayacak cümlelerle eleştirdiği parti ile ittifak kuran, ülkemizde Andımız ve Türkiye Cumhuriyeti ibaresi kaldırılırken sesi nedense hiç çıkmayan, ülkenin milli fabrikaları bir bir satılırken iktidar partisine yaranmak için açıklama yapmayan, en önemlisi de yerel seçimlerde PKK terör örgütü liderinin mektubunu okutan, kardeşini devletin kanalına çıkaranlara tek kelime edemeyen MHP’ye kuruluş ilkelerine dönmelerini tavsiye ediyoruz. Bu ülkede açılım adı altında yapılanlara göz yummayan, Ergenekon, Balyoz’da kahraman askerlerin yanında olan tek parti Cumhuriyet Halk Partisi ve Genel Başkanı’dır. Artvin’de terör örgütünün saldırısına uğrayan CHP Genel Başkanı’dır. Vatandaşın aklı ile dalga geçmeye çalışan açıklamalarınıza ancak sorgulamayan, ekonominin iyi gittiğini sanan kitleleri inandırabilirsiniz. Size acil şifalar diliyor, 50+1 veya 40+1’lerin sizi kurtaramayacağını ama yine de her şeyin çok güzel olacağına yakında sizin de inanacağınızı düşünüyoruz…”

Yorumlar

  1. Sevgi yilmaz dedi ki:

    Ben de il başkanına diyorum ki, atatürk é kefere diyen senin partinde , tr705 kodu ile wikilins belgeleri ile tescillenmiş senin tanrı kulu senin partinde , onlar oçalan televizyona çıkardılar ama siz koynuna girdiniz . Ankar gari patlaması ile masum 36 kişinin ölümüne sebep olan seher adlı bombacıyi kitabında kahraman yapan demirtasi senin partin bardak gibi dizilip tiyatrosunu izledi.pasta kesti ceza evinde ziyaret etti. Demirtas ve tüm hdp yi kandil belirlemiyor mu ? Bahçeliye akıl vermeden önce kendinizin akılla ması gerekir …hepiniz aynısınız ….sizin partinizin ortağı demirtas ne diyor ” kürdistani kuracağız sizde mal mal bakacaksiniz demiyor mu ? Kiminle kuracak kürdistani kandile değil mi ???? Allah size akıl fikir versin
    .bu kafalar ülke yönetmeye talip. Ne yazık boyle.siz olabilirsiniz ama İnsanlar aptal değil….