Bodrum Gündem

Bahçeşehir Koleji Öğrencilerinden Bilime Ve Eğitime Katkı… 

5 – 20 Ekim 2019 Kodlama Haftası etkinlikleri kapsamında Bodrum Bahçeşehir Koleji öğrencileri, Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

05 – 20 Ekim 2019 Kodlama Haftası etkinlikleri kapsamında Bahçeşehir Koleji öğrencileri; Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu’nda eğitim görmekte olan arkadaşlarına, endüstri 4.0 devriminde büyük bir yere sahip olan 3D modelleme konusunda önemli bilgiler vererek deneyimlemelerini sağladılar.

Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu’na bir hayırsever tarafından hediye edilmiş olan 3D yazıcının kurulumunu bizzat yaparak, uygulama prensiplerini aktardılar.

Bahçeşehir Koleji Kodlama ve Robotik öğretmenleri Arif Demirbaş ve Kaan Özsayıner önderliğinde, 8.sınıf öğrencileri; Alp Doğaner, Ahmet Murat Şahin ve Aydoğdu Deniz Baltutan arkadaşlarına, dijital olarak modellenen ürünlerin ve nesnelerin kolayca gerçeğe dönüşmesini sağlayan 3D Printer kullanımını, programlanmasını ve modelleme ayrıntılarını detaylı şekilde anlattılar. Uygulamalı olarak üretim yaparak, Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu öğrencilerine ileride kendilerinin de oluşturabileceği objelerin dönüşüm süreçlerini gösterdiler.

Bu anlamlı işbirliği anısına, Mahinur Cemal Uslu Ortaokul Müdürü Arzu Gül tarafından; öğrencilere, öğretmenlere ve Bahçeşehir Koleji yönetimine teşekkür belgesi takdim edildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.