Bodrum Gündem

Yüksel Aslan Yeniden Bodrum Türsab BYK Başkanı Seçildi

Yüksel Aslan Yeniden Bodrum Türsab BYK Başkanı Seçildi

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Olağan Genel Kurulunda başkanlık için üç aday yarıştı. 165 delegenin 119’u oy kullanırken, mavi oy pusulası ile seçime giren ve 87 oy alan Yüksel Aslan yeniden TÜRSAB Bodrum BYK Başkanı Seçildi. Aslan; “Bu iş fedakarlık yapılması gereken ve kendinizin özel zamanı kullanılarak yapılan bir iş. Ben 28 yıldan bu yana Bodrum’dayım ve ekmeğimi Bodrum’dan kazanıyorum. Bunun manevi karşılığını da bu şekilde ödemeye çalışıyorum…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Olağan Genel Kurulu Ortakent-Yahşi mahallesindeki TÜRSAB Ana Binası’nda gerçekleştirildi.  Halen Bodrum TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Brontes Turizm yöneticisi Yüksel Aslan mavi liste ile güven tazeledi.

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Olağan Genel Kurulu başkanlık seçiminde, Brontes Turizm yöneticisi Yüksel Aslan mavi oy pusulası, Turgutreis Diyadem Tur yöneticisi Ahmet Güleç sarı oy pusulası ile girdi. Tayfun Akden de Bağımsız aday olarak yarışa girdi.

Saat 17.00 de açıklanan sonuçlara göre kullanılan 119 oyun 87’si  alan Yüksel Aslan yeniden TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı seçildi. Ahmet Güleç ise 31 ay alırken, 1 oy da geçersiz kabul edildi.

TÜRSAB BODRUM BYK Yönetim Kurulu…

Yüksel Aslan’ın başkanlığında yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Barbaros Güneş (Aegean Soul Travel Yachting), Rukiye Dengiz (Click 2 Travel),  Hafize Dilek Öz (Grammy Travel Service), Mehmet Fakkusoğlu (Bodrum Asist Turizm), R. Nedim Önal (Akustik Turizm), Ozan Aydemir( Tesla Travel)

TÜRSAB BODRUM BYK Yedek Yönetim Kurulu…

Melike Ziylan (Dema Yachting Travel Turizm) , Cumhur Kısa (Exen Tourism) , Ümit Köksal (Ev Oteli Turizmi), Fatih Uygun (İndiana Tour), Barış Kılıçarslan (Bodrum Comfort Turizm), Orçun Canbaz (Fiona Turizm Seyahat Acentesi), Gönül Bıdık (Sofia Tur)

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.