Bodrum Gündem

Sabahattin Ali Bodrum’da…

Sabahattin Ali Bodrum’da…

Türk edebiyatının en önemli isimlerinden Sabahattin Ali’nin yaşamını ele alan en kapsamlı belgesel; “Sabah Yıldızı: Sabahattin Ali”, 19 Ekim 2019 Cumartesi günü, saat 15:00 ve 21:00’da, Bodrum Heredot Kültür Merkezi’nde gösterime giriyor.

Bodrum Gündem Haber

Türk edebiyatına ismini altın harfler ile yazdırmış; “Kürk Mantolu Madonna”, “Kuyucaklı Yusuf”, “Sırça Köşk”, “İçimizdeki Şeytan” gibi ölümsüz eserleri yazın dünyamıza kazandıran usta kalem Sabahattin Ali’nin edebiyat dünyasını, fikirlerini, sevdalarını ve hakkındaki pek çok gerçeği ele alan “Sabah Yıldızı: Sabahattin Ali” Bodrum’da gösterime giriyor.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Metin Avdaç’ın üstlendiği belgesel ilk olarak 21 Eylül 2012’de gösterime girmiştir. Yurtdışında da gösterime giren belgesel Almanya, Bulgaristan, Danimarka ve İsveç’te de izleyiciler ile buluştu. 2017 ‘de tekrar gösterime giren “Sabah Yıldızı: Sabahattin Ali”, yazarın hayatını detaylı bir şekilde ele almakta.

“Sabah Yıldızı: Sabahattin Ali” 19 Ekim Cumartesi günü, belgeselin yapımcısı ve yönetmeni Metin Avdaç’ın da katılımı ile, saat 15:00 ve 21:00’da Bodrum Heredot Kültür Mekezi’nde gösterimde olacak. Biletler İmge Kitabevi ve Bodrum Eğitim Sen temsilciliğinde.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.