Bodrum Gündem

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, Mozaik Atölyesi 4. Mozaik Sergisini Açıyor…

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, Mozaik Atölyesi 4. Mozaik Sergisini Açıyor…

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Mozaik Atölyesi öğrencilerinin 1 yıldır, büyük bir heyecan ve özen ile ürettikleri ürünlerin sergileneceği mozaik sergisi 22 Ekim, 2019, saat 18:30’da, Bodrum Ticaret Odası Sergi Salonunda bir kokteyl ile açılışı yapılacak. Sergi 22-25 Ekim tarihleri arasında ziyaret edebilecek…

Bodrum Gündem Haber

Bodrum halkının, Bodrum Belediyesinin, kamu yöneticilerinin, iş insanlarının ve misafirlerimizin değerli katkıları ile marka olan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, engellilerin özel eğitimi, rehabilitasyonu ve sosyal hayata entegrasyonu konularında “örnek model” olmak için Atölyeleri ile de hummalı bir çalışma yürütmekte.

900 m2 kapalı alanı olan, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölyesi binasında Seramik, Tekstil, Cam Füzyon Atölyeleri ile çalışmalarını yürüten Mozaik Atölyesi, Doğuş Grubunun hibe projesi kapsamında 2015 yılında engelli bireyler ve ailelerine mozaik kursu ile başlayan taş mozaik çalışmalarına, cam ve ayna parçalarını da ekleyerek ürün yelpazesini genişletmiştir.

4 yıl içinde mozaik atölyesinde eğitim gören 50 öğrenci mozaik becerisi kazanmış olup, her geçen gün artan öğrencisi sayısı ile üretimine devam etmektedir. Mozaik Atölyesinde düzenli olarak üretim yapan mozaik sanatçısı öğrencileri; Ali Çelik, Başak Ergelen, Beray Deniz Tanrıverdi, Canser Yeter, Efe Erden, Emire Acar, İlyas Ören, İrem Kaya, İsmail Çınar, Kaan Ünaydın, Makbule Kansu Nergiz, Mehmet Özen, Mert Dede, Murat Taşçı, Müge Özgen, Necla Elvin Örkün, Pelin Uğursoy, Samet Çağlar, Sevda Yerleşti, Tansu Eker, Yavuz Mehmet Büberci çok sevgili Gönüllüler; Yevkine Berberoğlu Bulur, Sibel Boyacı, Dilek Erbir, Nadir Hasbay, Ferhun Erbir, Aynur Bursalıoğlu, Ayşe Uğursoy, Ayşegül Dede, Gülen Ergelen, Kadriye Çağlar, Kemal Örkün, Müge Taşçı,Sevinç Özgen ile harikalar yaratmaktalar.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencileri ve gönüllülerinin özverili çalışmaları sonucunda ortaya çıkan ürünler, her sene Bodrum’un tanınmış mekanlarında açılan sergilerle satışa sunulmaktadır. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı yararına satılan ürünler Bodrum halkının yoğun ilgi ve sevgisini kazanmış ve açılan sergilerin ilk günlerinde tükenmiştir. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı mozaik sergisi 22 Ekim, 2019, saat 18:30’da, Bodrum Ticaret Odası Sergi Salonunda bir kokteyl ile açılışı yapılacak. Sergi 22-25 Ekim tarihleri arasında ziyaret edebilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.