Bodrum Gündem

“Her Can Bir Nefese, Her Nefes  Bir Ağaca Muhtaçtır…”

Eylül ayında dünya evine giren genç çiftten örnek davranış. Hazal, Serhat Danıştekin çifti Eylül ayında gerçekleştirdikleri düğün merasimi öncesi, gelinin genç yaşta vefat eden ablası Gözde Kösedağı için fidan diktiler.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Türk dizi sektöründe çalışan prodüksiyon amiri Hazal Kösedağı ile kameraman Serhat Danıştekin, Eylül ayında Bodrum’da birleştirdikleri hayatlarına güzel bir etkinlikle özel bir anlam kattılar.

Genç yaşta hayatını kaybeden gelinin ablası Gözde Kösedağı için Peksimet Köyü çocukları ile birlikte yaklaşık 100 adet çam ağacı fidanı diktiler.

Bodrum Alevi Bektaşi Derneği koro şefi ve Kent Konseyi Kadın Meclis üyesi anne Nilgün Kösedağı ile bağlama ustası baba Erol Kösedağı, genç çiftin tanışma hikayesini ve 100 adet çam fidanı dikilmesi ile ilgili olarak şunları söyledi “Hazal ve Serhat sanat okuyup mezun olduktan sonra dizi film sektöründe güzel isimleri olan iki genç. Serhat başarılı bir kameraman, Hazal başarılı bir prodüksiyon amiri iken bir dizide yolları kesişiyor ve sette başlayan arkadaşlık filmden sonra aşka dönüşüyor. Böylece kendi hayat hikayeleri  başlamış oluyor tabii. Evlenmeye karar vermekle kalmayıp radikal bir karar alarak film sektörünü bırakmaya da karar verdiler.  Çünkü yaşamak istedikleri tüm güzellikleri  onlara ancak Bodrum verebilir diye düşünüp buraya yerleşmeyi seçtiler. Bodrumda ailelerinin ve eşsiz doğal güzelliklerin aşklarıyla bütünleşeceğine, büyüyeceğine inandılar. Hazalımın ve damadım Serhat’ın  bizim gibi Bodrum’da yaşamayı tercih etmeleri, birbirleri ile ortak yaşama dair her konuda fikir birliği içinde olmaları  anne baba olarak bizi çok mutlu etmekte. Yaşadığımız  bu güzel kentte , sosyal yaşamı daha keyifli ve yaşanılır hale getirmek için aldığımız çeşitli sorumluluklarla katkıda bulunmayı da vazife bildik. Ailemiz büyüdükçe  katkımız da büyüyor. Sanat ve estetikte özel donanımları olan çocuklarımızla  Bodrum’da olmaktan da ayrıca mutluyuz. Yurt içinde bir çok ilden, yurtdışından   ve  Bodrum’dan düğünümüze  katılan  dost ve akrabalarımızla unutulmaz güzellikte bir gece yaşadık. Ömürleri de bu güzellikte ve aşk ile  dolu olsun. Kızım ve damadım ama ben ona oğlum diyorum; genç yaşta aramızdan ayrılan büyük kızım, ilk göz ağrım Gözde için unutulmayacak bir projeye imza attılar.  Gözdem için Peksimetli çocuklarla birlikte ‘Her Can bir Nefese, Her nefes te bir ağaca muhtaçtı’ sloganı ile yaklaşık 100 adet çam ağacı fidanı diktiler. Peksimetli çocuklara ve bu projenin gerçekleşmesinde emeğe geçen herkese ayrıca teşekkür ediyorum. Bu fidanlar büyüdükçe geleceğin gençlerimizle daha da güzel olacağına dair umudumuz da güçleniyor” dedi.

Bodrum Gündem ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, Peksimetli çocuklar tarafından sevgi ile büyütülecek olan fidanlara daha nicelerinin eklenmesini temenni ediyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.