Bodrum Gündem

Bodrum Bahçeşehir Koleji 29 Ekim’i Coşkuyla Kutladı…


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Bodrum İlçe Stadı’ında yapılan kutlamalarda gösterileri ile dikkat çeken Bodrum Bahçeşehir Koleji, bayram kutlamalarına kampüsünde devam etti. Saat 16:30’da başlayan kutlamada Bodrum Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin hazırladığı gösterileri veliler coşku ve gurur ile seyretti.

Bodrum Gündem Haber / Özgür Devrim Bozoğlu

Cumhuriyetimizin 96.yıl dönümünde tüm Bodrum’da bayram coşkusu yaşandı. Bayram kutlamaları 29 Ekim sabahı Bodrum İlçe Stadı’nda, protokolün, Bodrumlu okulların, velilerin ve Bodrumluların katılımı ile gerçekleşen etkinlikler ile başladı. Bodrum İlçe Stadı’nda gerçekleşen etkinlikte Bodrum Bahçeşehir Koleji bandosu görev aldı. Etkinliğin devamında öğrencileri ile “Cumhuriyet Coşkusu” isimli gösterisini sergileyen Bodrum Bahçeşehir Koleji, bayram kutlamalarına kampüsünde devam etti.

Bodrum Bahçeşehir Koleji Anaokulu öğrencilerinin müzikli gösterisi ile başlayan kutlamalarda, miniklerin heyecanı izleyenlerin yüzlerinde tebessüm oluşturdu. 3. Sınıf öğrencilerinin oratoryosu ile devam eden etkinliğe katılım yoğundu.

Vals Gösterisi Büyüledi…

Bodrum Bahçeşehir Koleji 9. sınıf öğrencilerinin gerçekleştirdiği vals gösterisi izleyenleri adeta büyüledi. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ile, Cumhuriyetimizin kuruluş dönemlerinden gelen vals geleneği, 96. yıl dönümünde de gençler tarafından devam ettirildi. Bahçeşehir Koleji korosunun ve perküsyon ekibinin gösterileri ile devam eden etkinlik kum ile Atatürk portresi gösterisi ile son buldu. Kutlamalar boyunca anonsların ve sunumların hem Türkçe hem de İngilizce olarak yapılması dikkat çekti. Gösterilerin bitiminde gerçekleşen kokteyl, öğrencilerin piyano ve gitar dinletileri ile birlikte devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.