Bodrum Gündem

Bodrum Art Sanat Kültür Derneği İstanbul TÜYAP Sanat Fuarında

TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı ile eşzamanlı olarak düzenlenen ARTİST 2019 – 29. İstanbul Sanat Fuarı bu sene ‘Faust’ temasıyla sanatseverlerle buluşacak. Bodrum Art Sanat Kültür Derneği de İstanbul TÜYAP İstanbul Sanat Fuarında yer alıyor.

Bodrum Gündem Haber

2-10 Kasım tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan ARTİST 2019, 7 no’lu ana salonda pek çok galeriyle birlikte ‘Faust’ teması kapsamında büyük bir projeye, 8 no’lu salonda ise bağımsız genç sanatçılara ev sahipliği yapacak.

Bodrum Art Sanat Kültür Derneği Başkanı Cengiz Çeliker; “20 seneden bu yana Bodrum’da Sanat için etkinliklere imza atan dernek, İstanbul’da TÜYAP Sanat fuarında Bodrumlu sanatçılar eserleri ile Bodrum’u temsil ediyor. 200 yakın üyesi olan dernek başarılı çalışmalarını ülke genelinde yaymak ve sanatseverlere tanıtmayı amaç edinmiştir…” dedi.

İstanbul Sanat Fuarı’nın, her yıl sanat alanındaki çalışmaları nedeniyle verdiği onur ödüllerinin bu seneki sahipleri plastik sanatlara katkıları nedeniyle Mevlut Akyıldız’a (Sanatçı Onur Ödülü) ve İstanbul Kültür Üniversitesi’ne verilecek (Sanatsever Kurum).

Ödüller, 4 Kasım Pazartesi düzenlenecek geleneksel TÜYAP Onur Gecesi’nde sahipleriyle buluşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.