Bodrum Gündem

780 Öğrenci “Zaman Dursa” Dedi…

780 Öğrenci “Zaman Dursa” Dedi…


Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlkokul ve ana sınıfı öğrencilerinden oluşan yaklaşık 780 öğrenci, 10 Kasım Atatürk’’ün ölümünün 81. Yılını Anma Etkinliği kapsamında okul bahçesinde anlamlı bir video çektiler.

Çiçek Bozoğlu /Bodrum Gündem

Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç ilkokulunda eğitim gören yaklaşık 780 öğrenci, sözleri Burcu Güven, müziği ve düzenlemesi Aydın Sarman’a ait Dersimiz Atatürk filminin “Ben Seni Hiç Görmeden Çok Sevdim” isimli şarkısı eşliğinde okul bahçesinde bir video çektiler.

Dron çekimi ile hazırlanan videoda çocukların “Zaman Dursa” yazısının altında sonsuzluk simgesi ve Atatürk’ün ölüm saati olan Dokuzu Beş geçeyi anlatan ve bir halatın saati durdurma çabasını ifade eden koreografi oldukça dikkat çekici.

Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu müdürü Mehmet Topal etkinlikle ilgili olarak “10 Kasım Atatürk’’ün ölümünün 81. Yılını Anma Etkinliği kapsamında müdür yardımcılarımız Gülçin Tuncer ve Çiğdem Gülen Kaptan’ın koordinatörlüğünde okulumuzdaki bütün öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla Atatürk ‘e duyulan sevgimizi ve özlemimizi farklı bir bakış açısıyla ifade etmek istedik. Böylece çocuklarımız için hafızalarından silinmeyecek bir anı bırakmış olduk. Etkinlikte 37 öğretmen, 3 idareci ve 780 öğrenci görev aldı.  ” Dedi.

Video sosyal medyada da oldukça beğeni topluyor.

Ben seni hiç görmeden sevdim
Ben seni hiç görmeden sevdim
Sesini hiç duymadan hissettim
Yokluğun belki de ilk hüznümdü
Atam sana kavuşmadan özledim.

Varlığın dağ taş deniz ülkemde
Seninle yürürüz geleceğe
Çoktan göklere yükselsen de
Senin yerin kalbimizde.

Unutulmaz bir destansın dillerde
Sönmeyen ışıksın sen ülkemde
Çoktan göklere yükselsen de
Senin yerin kalbimizde…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.