Bodrum Gündem

Sağlık Vakfı Öğrencilerine Ramada’da Özel Sinema…

Sağlık Vakfı Öğrencilerine Ramada’da Özel Sinema…

 

Bodrum Çalıkuşu Kültür ve Sanat Derneği, Bodrum Sağlık Vakfı yararına düzenlediği Atatürk’e Saygı Konserinden elde ettikleri gelir ile öğrenci ve velileri Ramada Otel’in salonunda ağırladılar.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 

Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlanışın 81. Yıl dönümünde tertip edilen etkinlikler kapsamında ;Ramada Resort Bodrum, Bodrum Sağlık Vakfı için kapılarını sinema sever çocuklara açtı.

10 Kasım ve Atatürk’ün İzinde  filmini izleyen çocuklar sinema izleme keyfini hep birlikte doyasıya yaşadılar. Film sonrasında beraber yemek alan çocuklar eğlenceli anların tadını çıkarttı.

Öğle yemeği ile başlayan etkinlik, “Dersimiz Atatürk” isimli film gösterimi ile devam ederek, öğrencilerin Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına ve ülkemizin kurtuluş öyküsüne dair öğretici bir yolculuk yaşadılar.

10 Kasım Atatürk’ü Anma haftasında Bodrum Çalıkuşu Kültür ve Sanat Derneğince Bodrum Sağlık Vakfı adına düzenlenen bu anlamlı etkinlikle ilgili vakıf yetkilileri bu etkinliği planlayan başta Dernek Başkanı Nurgül Vurucular olmak üzere Bodrum Çalıkuşu Kültür ve Sanat Derneği’ne ve kendilerini misafir eden Ramada Otele teşekkür ettiler.

Etkinliğe 25 öğrenci, 2 gönüllü, 1 eğitmen ve 5 veli katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.