Bodrum Gündem

“Harikalar Mutfağı” Oyunu Her Pazar Çocuklarla Buluşuyor…

“Harikalar Mutfağı” Oyunu Her Pazar Çocuklarla Buluşuyor…

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Harikalar Mutfağı” çocuk oyunu ile her pazar Nurol Kültür Merkezi (Oasis AVM) sahnesinde çocuklarla buluşuyor.

Bodrum Gündem Haber

B.B.Ş.T. 2019 kış sezonunda yaklaşık beş bin çocuğa “Çizmeli Kedi” oyunu ile ulaşmıştı. 8 Aralık’ta ilk gösterimi gerçekleşecek yeni çocuk oyunu “Harikalar Mutfağı” 2020 yılı kış aylarında da her pazar saat: 14.00’de Nurol Kültür Merkezi’nde (Oasis AVM) gösterimde olacak.

Haluk Işık-Ege Işık’ın yazdığı Harikalar Mutfağı’nın yönetmenliğini yapan Duygu Cindoruk oyunla ilgili şu bilgileri verdi:

“Bu eğlenceli müzikli çocuk oyununda; baş kahramanlarımız olan aşçılar Gümüşkepçe ve Kırıkçatal’ı farklı sorunlarla mücadele ederken izliyoruz. Sahibi olduğu Çocuk Evleri  için en güzel yemekleri yapacak aşçıyı arayan Bayan Gülücük’ün gelişiyle ortalık karışıyor. Hikayenin seyrini etkileyen bilmiş fare Kazmadiş ve saf kedi Yorgunpençe’nin kovalamacalarının, dostluğa dönüştüğüne ve her işte olduğu gibi yemek pişirirken de işini severek yapanın başarıya ulaştığına şahit oluyoruz.”

Harikalar Mutfağı

Haluk Işık-Ege Işık’ın yazdığı oyunun yönetmenliğini Duygu Cindoruk, yönetmen yardımcılığını Cansın Yunt yapıyor.

Oyuncular : Yerkan Kahraman, Oğulcan Çelik, Cansın Yunt, Ziba Türk, Sertaç Aydın.

Dekor: Kader Aktü- Serkan Aktü
Müzik: Deniz Doğançay
Işık : Murat uzun

Genel Sanat Yönetmeni: Hüseyin Akşen

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.