Bodrum Gündem

Vali Civelek Başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı…

Vali Civelek Başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı…

                                                                                                               

Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Bodrum Gündem Haber

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Civelek’in aynı sıra; Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Olcay, İlçe kaymakamları, İl jandarma Komutan Vekili Albay Ergün Cebeci, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, ilgili kurum müdürleri, okul müdürleri ve okul aile birliği temsilcileri katıldı.

Toplantıda, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında il genelinde öğrenci, öğretmen ve velilerin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim geçirmelerini sağlamak amacıyla okullar ile yakın çevrelerinde alınacak tedbirler görüşüldü. Ayrıca il genelinde yoğun bir şekilde sürdürülen bağımlılıkla mücadelede okul çevrelerinde alınan önlemlerin kararlılıkla uygulanmaya devam edilmesi, öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılarak ruh ve beden sağlıklarının korunması için yapılması gerekenler ele alındı.

Toplantı, gündemi oluşturan konuların değerlendirilmesi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.