Bodrum Gündem

Bodrumlu Mustafa Uslu TÜRMOB Kurul Üyeliğine Atandı…

Bodrumlu Mustafa Uslu TÜRMOB Kurul Üyeliğine Atandı…

Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 2010-2016 dönemi başkanlığını yapan SMMM Mustafa Uslu; Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odalar Birliği   ( TÜRMOB )’ de, Meslek Mevzuatını İzleme Kurul Üyeliğine atandı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

SMMM Mustafa Uslu; Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odalar Birliği   ( TÜRMOB )’ da, Meslek Mevzuatını İzleme Kurul Üyeliğine atandı.

Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan yaptığı açıklamada şunları söyledi “2010 yılında kurulan mali müşavirler odamıza 6 yıl süre ile başkanlık yapan meslektaşımız Sayın Mustafa Uslu’ nun TÜRMOB’ da kurul üyeliğine atanması en başta odamızı ve odamıza kayıtlı tüm üyelerimizi çok mutlu etmiştir. Bu görevlendirme ülkemize, Bodrum’ a ve meslek camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Odamız kuruluşundan bu güne sürekli artan bir hizmet anlayışı ile hareket ediyor. Bu anlamda Ankara’ da da görev almaya başlamış olmak bizleri ziyadesiyle memnun etmiş durumda. Bu görevlendirme için en başta TÜRMOB Genel Başkanımız YMM Emre Kartaloğlu olmak üzere tüm TÜRMOB yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.