Bodrum Gündem

Atilla Serttaş’ın Annesi Elmas Serttaş Vefat Etti

Atilla Serttaş’ın Annesi Elmas Serttaş Vefat Etti

Bodrumlu iş insanı Atilla Serttaş’ın annesi Elmas Serttaş 78 yaşında yaşama veda etti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Eğlence Sektörünün önde gelen isimlerinden, BODTO Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Serttaş’ın annesi Elmas Serttaş bir süreden bu yana rahatsızlığı nedeni ile tedavi görmekteydi. Son bir haftadır Bodrum’da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde bulunan 78 yaşındaki Elmas Serttaş yaşam mücadelesini kaybetti ve 30 Kasım sabah saatlerinde yaşama veda etti.

Emekli Asker ve Harita Mühendisi olan İbrahim Serttaş’ın 60 yıllık hayat arkadaşı olan Elmas Serttaş’ın, iki kız, iki erkek dört evladı var ve Atilla Serttaş kardeşlerin en küçüğü.

Atilla Serttaş “Güzel Annem doğum gününde 60 yıllık eşinin babamın ellerini bırakarak hakkın rahmetine kavuşmuştur…” ifadeleri ile sosyal medya hesabından annesinin ölüm haberini duyurdu.

1 Aralık Pazar günü öğle namazının ardından (öğle namazı vakti 13:06), Bitez’de Adliye karşısında bulunan Gülsevim Rüştü Kaynak Camiinde Elmas Serttaş’ın cenaze namazı kılınacak. Daha sonra da Bitez Mezarlığında toprağa verilecek…

Bodrum Gündem ve BG Dergi ailesi olarak Atilla Serttaş ve ailesinin acılarını paylaşıyoruz. Elmas Serttaş’ın Devri Daim olsun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.