Bodrum Gündem

CHP’li Sarıbal’dan Bodrumlu Alevilere Destek Ziyareti…

CHP’li Sarıbal’dan Bodrumlu Alevilere Destek Ziyareti…

CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, dün belediye meclis toplantısında cemevi için yer tahsisi maddesinde yaşanan kriz sonrası Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneğini ziyaret edip, CHP olarak yanınızdayız mesajı verdi.
Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ev sahipliğinde, bugün başlayan  1. Bodrum Tarımsal Çalıştayı için ilçeye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal ve beraberindeki heyet, Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneğini ziyaret edip, Bodrum’a cemevi yapılması ile ilgili CHP olarak yanınızdayız mesajı verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, CHP İzmir Milletvekili ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Mahir Polat, CHP İngiltere Birlik Başkanı Kazım Gül ve Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz Derneği ziyaret edip yetkililerle görüş alış verişinde bulundular.

Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği Başkanı Cem Yalçın ziyaret ile ilgili “CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal ve beraberindeki heyete önzelikle derneğimizi ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Kendileri ile  dün Bodrum Belediye Meclisinde ve sonrasında yaşanan konularla ilgili görüştük ve hassasiyetlerimizi tekrar ifade ettik. Derneğimizin kuruluş amaçlarının en önemlilerinden biri olan Yarımadamızda yaşayan Alevi vatandaşlarımızın ibadet ihtiyacının ivedilikle karşılanması gerektiğinin altını çizdik. Bizler ülkemizde yaşayan, vergisini veren  herkes gibi eşit yurttaşlık hakkımızı istiyoruz. Bodrum belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras’ın da meclis toplantısının ardından derneğimize gelerek durumun yanlış anlaşıldığını söylediğini ve önümüzdeki meclis toplantısında konunun tamamen Alevi vatandaşları mutlu edecek bir sonuca bağlanacağını söylediğini de CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal ve beraberindekilere ilettik.  Kendileri de sonradan öğrendikleri bu konuya üzüldüklerini dile getirdiler ve bizimle beraber konunun takipçisi olacaklarını da belirtiler. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.