Bodrum Gündem

Candan Varnalı’dan Masa Düzeni Atölye Çalışmasına Yoğun İlgi

Bodrum’un butik otellerinden birisi olan ENA Butik Otel’de Andan Varnalı tarafından Masa Düzeni Atölye Çalışması gerçekleştirildi. İlgi oldukça yoğun oldu…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Beş yıldan bu yana Bodrum merkezde (Umurça) hizmet veren Ena Butik Otel’in davetlisi olarak Bodrum’a gelen Andan Varnalı masa düzeni workshop’unu gerçekleştirdi. Bodrum’da ilk defa gerçekleştirilen masa düzeni workshop’a ilgi de yoğun oldu.

Ena otelin sahibi Reyhan Karataş bu tip etkinliklerinin Bodrum için önemini vurgulayarak devamlılığının olacağını söyledi. Atölye çalışmasına katılan Nihan Gider, Dilşat Yüzbaşıoğlu, Sevda Yeles, Çisem Baki, Harika Baki, Dilara Acar, Görkem Bayındır, Berrak Karakaya, Gülsevin Dağzeren ve Nazlı Köseoğlu masa düzeni workshop’unun kendileri için çok yararlı olduğunu belirterek Andan Varnalı’ya hayran kaldıklarını kaydettiler.

Andan Varnalı Kimdir?

Ena Otel’de ilk defa gerçekleştirilen Masa Düzenleme Atölye Çalışması ile ilgili olarak konuşan Andan Varnalı; “İş hayatim Vakko da basladı. 23 sene içinde önce hediyelik eşya bölümünde, daha  sonra dekorasyon bölümünde ve son olarak da Espace’da çalıştım. Bettina Hakko ile davet ve organizasyon firması olarak “BC Atelier” yi kurduk. Çok yoğun ve keyifli gecen 10 sene sonunda işimizi sonlandırdık. İki sene önce de, masa düzeni ve dekorasyon dalında danışmanlık hizmeti veren ve kendi şirketim “CVC LifeStyle”ı kurdum. Ayrıca son 1 senedir de masa düzeni workshopları vermekteyim. Bir de tutkum olan Güney Afrika’ya butik seyahatler düzenliyorum…” dedi.

Ena Butik Otel’in kış sezonunda da hizmet vermeye devam ettiği ve bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceği bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.