Bodrum Gündem

Bodrum Denizciler Derneği’nden Birlik Mesajı

Bodrum Denizciler Derneği Geleneksel Birlik ve Dayanışma Yemeğinde bir araya geldiler…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

“Bodrum Denizciler Derneği Geleneksel Birlik ve Dayanışma Yemeği”nde bir araya gelen Bodrumlu denizciler birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Geçmiş dönem başkanı Mustafa Demiröz ve mevcut başkan Erol Erdoğan adeta dosta düşmana birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Delfi Otel’de gerçekleştirilen “Bodrum Denizciler Derneği Geleneksel Birlik ve Dayanışma Yemeği”ne; Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras başta olmak üzere Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Sahil Güvenlik Komutanı Binbaşı Süleyman Ercan, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Liman Başkanı Burak Okçu, Bodrum Gümrük Müdürü Serdar Zeybekoğlu, Bodrum Profesyonel Yatçılar Derneği Başkanı Eyüp Özbelen, geçmiş dönem Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz ve yaklaşık 450 denizci ve aileleri katıldı.

Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, eski başkan Mustafa Demiröz’ü de sahneye çağırarak “O kaybetti, biz kazandık diye bir şey yok. Bu bir görev nöbetidir. Şimdi biz yapıyoruz, bir sonraki dönem başka bir arkadaşım yapar. Biz denizciler birlik ve beraberlik içinde tek yürek olarak, Bodrum ve Bodrumlu denizcilerimizin iyiliği için mücadele vereceğiz. Henüz birinci yılımızı tamamlamadık, eğer bir kusurumuz olduysa da affedin…” dedi.

Her yıl olduğu gibi çekiliş yapılarak toplam 160 hediye sahiplerini buldu. Heyecanlı anların yaşandığı çekilişte LCD Televizyon, bisiklet, Barbaros Yatçılıktan üç günlük tekne turu, tekne telsizi, halatlar, boyalar, küçük ev aletleri, çeşitli restoranlarda iki kişilik yemekler ve bir çok çeşit hediye sahiplerini buldu.

“Bodrum Denizciler Derneği Geleneksel Birlik ve Dayanışma Yemeği”nde mönüde her zaman olduğu gibi Bodrumlu denizcilerin vazgeçilmez mönüsü balık, fava, patlıcan salatası, havuç tarator, çingen salatası, peksimet, helva ve mandalina ikram edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.