Bodrum Gündem

BODRİUM Otel & You Spa ve Tyro İtaliano Pizzeria Ristorante Personeli Yeni Yıl Yemeğinde Buluştu

BODRİUM Otel & You Spa ve Tyro İtaliano Pizzeria Ristorante Personeli Yeni Yıl Yemeğinde Buluştu…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un kendine özgü tasarımı ve bir Bodrum markası olarak değerlendirilen BODRİUM Otel & You Spa ve Tyro İtaliano Pizzeria Personeli, son birkaç yılda marka haline dönüşen Bitez çakır Meyhanede yeni yıl yemeğinde buluştular.  Yoğun bir sezon geçiren BODRİUM Otel & You Spa ve Tyro İtaliano Pizzeria personeli Bitez Çakır Meyhanede gönüllerince eğlenerek yeni yılı erkenden karşıladılar.

BODRİUM Otel & You Spa ve Tyro İtaliano Pizzeria Genel Müdürü Yiğit Girgin hem sezon kapanışı, hem de yeni yıl nedeni ile persoli ile bir araya geldiğini kaydetti. BODRİUM Otel & You Spa ve Tyro İtaliano Pizzeria Genel Müdürü Girgin; “Sezon bitimi ve Yeni yılın başlangıcı nedeniyle personelimize bir gece organize edelim istedik. Arkadaşlarımız sezon boyunca çok yoğun çalıştılar ve çok yoruldular. Güzel bir ortam var ve dostlarımızla eğleniyoruz…” dedi. Girgin yılbaşı yemekleri ve etkinlikleri için BODRİUM Otel & You Spa ve Tyro İtaliano Pizzeria’nın da hazır olduğunu, dileyenlerin kendilerine başvurabileceklerini de sözlerine ekledi.

BODRİUM Otel & You Spa ve Tyro İtaliano Pizzeria personeli gece boyunca gönüllerince eğlendiler ve çeşitli hediyeler çekilişler yapılarak sahiplerini buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.