Bodrum Gündem

Can Pulak’ın Kızkardeşi Dilek Mit Toprağa Verildi…

8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın Baş Danışmanı, Bodrum Gündem Başyazarı, duayen gazeteci Can Pulak’ın kızkardeşi seramik sanatçısı Dilek Mit Bodrum’da Yahşi Köy Mezarlığında toprağa verildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Gazeteci Can Pulak’ın kızkardeşi seramik sanatçısı Dilek Mit (1955) uzun süredir mücadele verdiği rahatsızlığına yenik düşerek, 10 Aralık günü yaşama veda etti.

Dilek Mit için Bodrum Ortakent Kerem Aydınlar Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Can Pulak ve eşi Şeyda Pulak ile birlikte Dilek Mit’in eşi Yıldırım Mit cenaze namazı öncesinde taziyeleri kabul ettiler. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri,  Milas Ticaret Odası Başkanı Reşit Özer, Televizyoncu, eski Radyo Televizyon Üst Kurulu Başkanı, Kenan Evren döneminin Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Ali Baransel, iki dönem TRT Genel Müdürlüğü yapan Yücel Yener, geçmiş dönem TRT Haber Daire Başkanı Cafer Demiral, eski TRT Televizyon Haberleri Daire Başkanı Ülkü Angılı, Fenerbahça’nin efsane başkanı ve iş insanı Ali Şen, BESİAD Başkanı Engin Kaplan, Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı İbrahim Akkaya, iş insanları, ailenin akraba ve dostları katıldılar.

Öğle namazının ardından cenaze namazı kılınarak helallik alındı.

Dilek Mit, Yahşi Köy Mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyünde de Dilek Mit için dualar okundu ve aile taziyeleri burada kabul etti.

Yıldırım Mit ile evli olan Dilek Mit uzun yıllar Amerika Birleşik Devletlerinde yaşamış ve son 15 yıldan bu yana da Bodrum’a yerleşerek yaşamını sürdürmekteydi.

Bodrum Gündem ailesi olarak; ustamız Can Pulak’ın kızkardeşi Dilek Mit’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı ve sabır diliyoruz. Devri Daim olsun…

Yorumlar

  1. Sennur çopuroğlu dedi ki:

    Çok üzgünüm.sevgili Dilek çok genc yasta ayrıldı aramizdan.allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.sevgili Yıldırım ve sayin Can Pulak beyefendiye sabırlar versin.