Bodrum Gündem

BODTO Personeli Yangın Tatbikatı Eğitimi Aldı

Bodrum Ticaret Odası yıllık eğitim planı ve acil durumların önlenmesi amacı kapsamında 25 Aralık 2019 Çarşamba günü “yangın ve acil durum eğitim ve tatbikatı” gerçekleşti…

Bodrum Gündem Haber

BODTO personelinin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği eğitim Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli İtfaiye Çavuşu Bünyamin Kalkan ve İtfaiye Şoförü İsa Çizme tarafından verildi.

Personel eğitimine aynı zamanda Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Meclis Üyesi Toros Demirdöven’de katılırken, eğitimde yangın vb. durumlarda ilk müdahale yönetmeleri, dikkat edilecek önemli noktalar, yangın tüpü kullanımı ve itfaiye görev ve sorumlulukları hakkında bilgi verildi.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “Gerek kişisel hayatımızda gerekse iş hayatında yangın ve acil durumlarda ilk müdahalenin ve önceden önlem almanın hayat kurtardığını eğitimle bir kez daha vurguladık. Gelecek günlerde ise personelimizin katılımı ile da binamızda yangın tatbikatı gerçekleştirerek önemli bir farkındalık kazanacağız…” diyerek personel gelişimi için eğitimlere devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.