Bodrum Gündem

Bu Çocuklar Bir Harika

Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulunun birinci sınıf öğrencileri, Bodrum’da Ağrı’ya Gönül Köprüsü kurdular. Ağrı Doğubeyazıt’taki Kardeşlerine Yeni Yıl Hediyesi Gönderdiler…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulu 1-D sınıfında eğitim öğretim gören 25 güzel yürekli öğrenci Bodrum’dan Ağrı’ya Gönül Köprüsü kurdular. Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ile kardeş okul olan Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulu’nun güzel yürekli öğrencileri kardeşlerine çeşitli hediyeler gönderdiler.

Kendileri minik yürekleri kocaman öğrenciler Bodrum’dan Ağrı Doğubeyazıt’ta eğitim gören kardeşleri için hediye hazırlamak üzere Bodrum Gümbet’te hizmet veren Bodrum Bağevleri Otelinde bir araya geldi. Başta Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okul Müdürü Mehmet Topal ve 1-D sınıf öğretmeni Şerife Koç ile birlikte veliler ve öğrenciler özenle seçtikleri hediyeleri, yine aynı özenle rengarenk kağıtlar ile paketlediler.

Bodrum’da Ağrı’ya Gönül Köprüsü kuran minik öğrencilerin mutluluğu yüzlerinden okunurken, öğretmenleri ve veliler de gururla minik öğrencilerin bu mutluluğunu paylaştılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.