Bodrum Gündem

BESİAD Yılbaşı Sokak Partisine Yoğun Katılım Oldu

 

BESİAD-Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği geleneksel yeni yıl sokak partisi OASİS AVM meydanında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

BESİAD-Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği tarafından her yıl düzenlenen ve artık gelenekselleşen yeni yıl sokak partisi yoğun bir katılımla gerçekleşirken, katılımcılar Türkiye ve özellikle Bodrum’da bestelerin efendisi namı ile tanınan Bülent Özdemir ile Gökçe konseri ile keyifli zaman geçirdiler.

DJ Performansı ile başlayan Yılbaşı Sokak Partisine aynı zamanda BESİAD üyesi de olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri ve BESİAD Üyeleri katıldılar. Çocukları ve eşleri ile birlikte adeta bir aile ortamında gerçekleşen BESİAD Yılbaşı Sokak Partisinde 25 tanesi oldukça yüksek değerde toplam 110 adet hediye dağıtıldı.

Mangalda sucuk ve çeşitli yiyeceklerin de sunulduğu gecede, üyelerin ve çeşitli firmaların ürünü olan 110 hediye çekilişle sahiplerini buldu.

BESİAD Olarak Birkaç Ay Frene Basacağız…

BESİAD Başkanı Engin Kaplan’ın açılış konuşmasında oldukça dikkat çeken ifadeler yer aldı. Son dönemde çok yoğun olarak basında çok yer aldıklarını ve kamuoyunda çok konuşulduklarına dikkat çeken Kaplan; “Bir yılda 30 civarında faaliyet ve proje yapmışız. Bunların her biri,  tek başına bile çok önemli etkinlik ve projeler. Bu yoğun tempoyla iş ve değer üretmek elbette çok kıymetli. Fakat belli periyotlarda es vermek de gerekli. O yüzden Ocak ayı içinde yapacağımız Son perşembe toplantımızla birlikte birkaç ay frene basacağız. Frenin yerini unutmamak lazım. Komisyon çalışmalarımız devam edecek elbette ama pek fazla gündemde olmayacağız…” dedi.

“Hayal ettiğimiz liderimize kavuştuk…”

BESİAD Başkanı Engin Ali Kaplan, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı “Hayal ettiğimiz liderimize kavuştuğumuz ifade etmek istiyorum. Enerjisini hiç kaybetmemesini istiyoruz. Başkanım her zaman yanınızdayız…” sözleri ile sahneye davet etti. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da “Ben de bir BESİAD üyesiyim. BESİAD üyesi olmaktan da gurur duyuyorum. BESİAD Bodrum’da çok önemli bir insiyatif. Yaptığı işler ile Bodrum’un değerine katkı sağlıyor. Bundan dolayı BESİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu nezdinde tüm üyelerini kutluyor ve teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz biz de yeni yıl ile dokuz ayımızı tamamlamış olacağız. Enerjimizi hiç yitirmeden Bodrum için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz diyerek, hepinize mutlu, sağlıklı ve başarılı bir yeni yıl diliyorum…” dedi.

Gece boyu Bülent Bülent Özdemir ile Gökçe’nin canlı performansı ile dans eden ve gönüllerince eğlenen iş insanları ve aileleri yeni yılı birkaç gün önceden BESİAD Sokak Partisi ile karşılamış oldular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.