Bodrum Gündem

Egeliler ve Bodrumlular Tek Yürek Oldu

Egeliler ve Bodrumlular Tek Yürek Oldu

Bodrumlular Tek Yürek Oldu ve Başardı. BODER Başkanı Halil Özyurt Turizm Tanıtım Ajansı Yönetim Kuruluna Seçildi…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı’nca bu yıl kurulan Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TTGA) yönetim kurulu üyeleri, 7 bölgede yapılan seçimlerle belirlendi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un başkanı olduğu Ajans’ta, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı, Bakanlık Tanıtma Genel Müdürü, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı seçime girmemesi tepkilere neden oldu.

Ege Bölgesi için TÜROFED yönetiminden Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt Yönetim kurulu Üyeliğine seçildi. Özyurt ile yaptığımız telefon görüşmesinde duygularını şu şekilde dile getirdi; “Bu süreçte Muğla’dan, Bodrum’a Marmaris’e, Fethiye’ye ve diğer tüm ilçelerimize, Ege’nin tüm illerine tek tek teşekkür ediyorum. Ben Ege Bölgesi temsilcisiyim ve Ege’nin turizminin gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi için çok ama çok çalışacağım. Emeği geçen ve bizimle tek yürek olan tüm Egeye sevgi ve saygılarımı sunuyorum…”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras liderliğinde, Bodrum Ticaret Odası ve BODER ile birlikte diğer Meslek Odaları, STK’ları ve Bodrumlu turizmciler başta olmak üzere Ege bölgesinde birkaç aydan bu yana yoğun bir şekilde sürdürdükleri kulis çalışmaları meyvesini verdi ve Bodrumlu turizmci BODER Başkanı Halil Özyurt Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Ege Bölge Temsilciliği için iki aday Mehmet İşler ile H.Halil Özyurt yarıştı. İzmir Bölgesi adayı Turizmci Mehmet İşler ile Güney Batı Ege’nin ortak adayı H.Halil Özyurt’un aday olduğu seçimde 505 turizmci oy kullanıldı. Kullanılan oyların (ezici bir çoğunluğunu) 465’ini alarak Türkiye Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim kurulu Üyeliğine seçildi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.