Bodrum Gündem

Belediye Başkanlığı Çok Özel Bir Makam Makamınızdan Güç Almayın Makamınıza Güç Verin

Belediye Başkanlığı Çok Özel Bir Makam Makamınızdan Güç Almayın Makamınıza Güç Verin

Muğla’nın Cumhur İttifakı Belediye Başkanları Ve Milletvekilleri Buluştu. AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen toplantıda, Cumhur İttifakı’nın Muğla’daki 7 belediye başkanının katılımıyla, Köyceğiz Belediyesinin ev sahipliğinde milletvekilleriyle bir araya geldi…

Bodrum Gündem Haber

AK Parti Muğla İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanlığınca,  2020 yılının ilk değerlendirme toplantısı, Köyceğiz Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, AK parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, bazı belediye başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Belediye Başkanlığı Çok Özel Bir Makam…

İlçe belediyelerinin 2020 yılı içindeki perspektiflerinin değerlendirildiği toplantıda konuşan AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, belediye başkanlığının çok özel bir makam olduğundan söz ederek, “2019 yılını başarılı hizmetlerle geride bıraktık. 2020 yılında daha büyük hizmetlerle ilçelerimizi buluşturacağız. AK Parti iktidarı olarak ülkede neredeyse yapmadığımız proje kalmadı. Muğla’da da güzel projeler ürettik. Bu anlamda başarılı bir yılı geride bıraktığımızı düşünüyorum.” dedi.

Makamlarımız Gelip Geçici…

Kendisi de belediye başkanı kökenli olması dolayısıyla, başkanlara seslenen Demir, “Belediye başkanlığı çok özel bir görev. Belediye başkanları asla unutulmaz. Çünkü eser bırakıyor. Her yeri hizmetlerle donatsanız da insana birebir dokunamıyorsanız eksik kalıyor. Lütfen makamınızdan güç almayın. Makamınıza güç verin. Makamlarımız gelip geçici. İnsana hizmet ettiğinizde o insanlar yarın göreviniz bittiğinde de sizi seveceklerdir…” diye konuştu.

Muğla’daki Cumhur İttifakı belediye başkanlarının uyumunun motive ettiğini aktaran Demir, “7 belediye başkanımızın uyumu bizi çok motive ediyor. Bu uyum her yerde olmaz. Bu uyumu devam ettirip daha büyük hizmetler yapacağız…” ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Yıllarca Yönetmişler, Belediye Kasasında Hiçbir Şey Yok, Hizmet Yok…

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 2019 yerel seçimleriyle birlikte Muğla’da Cumhur İttifakı belediye sayısının 3’ten 7’ye çıktığını hatırlatarak; çalışmalarda ana hedefin Muğla Büyükşehir Belediyesini kazanmak olduğunu vurguladı. Gökcan, “Belediye sayımızın artmasıyla sorumluluğumuz da arttı. Muğla genelinde iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Gerçekten güzel işler yapılıyor. Önceki başkanlara bakıyoruz, yıllarca yönetmişler, belediye kasasında hiçbir şey yok, hizmet yok ama 3-4 dönem başkanlık yapmışlar. Sizlerle birlikte bu kadar hizmet, belediye kasalarının para dolması diğer belediyelere örnek olacak. Ön yargılar kırılacak, bunu göreceğiz. Bu da büyükşehiri getirecek…” diye konuştu.

Toplantıda, belediye başkanları ilçeleriyle ilgili taleplerini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.