Bodrum Gündem

Öğrencilerimizin Tek Yönlü Değil Çok Yönlü Gelişimi Esastır

Öğrencilerimizin Tek Yönlü Değil Çok Yönlü Gelişimi Esastır

2-5 0cak 2020 tarihleri arasında Bodrum’da yapılan yelken yarışında Sıla Göbel, üçüncü oldu. Bodrum Bilnet Anadolu Lisesi Müdürü Filiz Şen “Öğrencilerimizin tek yönlü değil çok yönlü gelişimi esastır…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Bilnet Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencisi Sıla Göbel, Bodrum Mandalin Cup yelken yarışmasında Azeri ve Rus rakiplerinden sonra üçüncü olarak madalya aldı.

Yarış sonrasında yelkenci Sıla Göbel “Dereceye girip madalya aldığım için çok mutluyum. Yıllardır emek verip zaman harcadığım bu sporda başarı göstermekten dolayı onurluyum. Zorlu rakipleri geride bırakmak başarı azmimi güçlendirdi. Birinci olan Azeri,  ikinci olan Rus rakiplerim de çok güçlüydü. Yeni yarışlara şimdiden hazırlanmaya başladım.” diye konuştu.

Öğrencilerimizin tek yönlü değil çok yönlü gelişimi esastır…

Bodrum Bilnet Anadolu Lisesi Müdürü Filiz Şen ise “Okulumuzda spor, akademik eğitimin tamamlayıcı bir unsuru olarak değer bulur. Öğrencilerimizin tek yönlü değil çok yönlü gelişimi esastır. Spor aracılığıyla öğrencilerimiz; ortak karar alma, birlikte hareket etme, takım bilinci ve sporun eğlenceli yönünü üstün tutan davranışlar kazanırlar. İlgi ve yeteneklerine göre en uygun spor branşına yönlendirilen öğrenciler, ruh ve bedenlerini tazelerler. Öğrencimiz Sıla Göbel’i tebrik ediyorum, başarılarının artarak devamını diliyorum. Sıla sadece ikinci olmadı; aynı zamanda akranlarına ve bizlere azmin gücünü gösterdi. Geçen hafta yine öğrencimiz olan atlet Işık Doğan, fair play örneği sergileyerek bizi mutlu etmişti. Başarı ve ahlâk ilişkisi üzerine düşünmemizi sağlamıştı. Ardı ardına gelen başarılar daha büyük başarıların habercisi diye düşünüyorum. Öğrencilerimi, bu başarıda katkısı olan eğitmenleri ve ailelerini bu vesileyle tekrar kutluyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.