Bodrum Gündem

Barış Abi Bodrum’da Anılacak

Barış Abi Bodrum’da Anılacak

Anadolu Rock ve pop müziğinin efsane ismi Barış Manço, ölümünün 21. yılında 2 Şubat Pazar akşamı Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde anlamlı bir konserle anılacak.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi Başkanlığı’nın destekleri ve Son Production organizasyonluğunda düzenlenen Barış Manço Anma Konseri; 2 Şubat Pazar akşamı Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 1972 yılında Barış Manço’nun önderliğinde kurularak günümüze kadar sahne hayatını devam ettiren tek grup olma özelliğini taşıyan Kurtalan Ekspres, gecede unutulmaz Barış Manço eserlerini seslendirecek.

Türkiye adına kültür elçisi görevini üstlenen ve 7’den 77’ye herkesin hayatına dokunan Barış Manço’nun eserleri, bugün hafızalarda geniş yer kaplamaya devam etmekte. O dönemin çocukları şimdiki anne babalar, kendi çocuklarıyla beraber katılacağı gecede, hazırlanan mini bir belgeselle Barış Manço’nun müzik hayatından kesitler izleyebilecek.

Kurtalan Ekspres’in bas gitarcısı ve Gülpembe’nin bestekarı Ahmet Güvenç’in de yer alacağı konserde, Devlet Sanatçısı Barış Manço’nun anıları gecede dillenerek katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatacak.

Detaylı bilgi için 0 532 450 1013 Bilet satış  Biletix ve İmgekitapevi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.