Bodrum Gündem

Karia Rotary 2019-2020 Meslek Hizmet Ödülleri Sahiplerini Buldu

 

Karia Rotary Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak verilen Meslek Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu...

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Mesleklerinde topluma hizmeti önemseyerek meslektaşlarına örnek olma konumuna ulaşan Canan Küçükeren, Hüseyin Bağcivan, İlkin ve Defne Tokay ile kurumsal olarak da Ege Grup İnşaat şirketi Karia Rotary Kulübü 2019-2020 yılı Meslek Hizmet Ödüllerinin sahibi oldu.

Marina Vista Otel’de gerçekleştirilen Bodrum Karia Rotary’nin 837. Toplantısı, Karia Rotary Kulübü Dönem Başkanı Tülay Ersoy’un “Rotary Dünyayı Birleştirir sözleri ile açıldı.

Karia Rotary üyeleri ile birlikte eski üyeler ve konukların da katıldığı geceye Rotary Kulüpleri Guvernor asistanı Ayşe Özmen’ta katıldı.

Meslek Hizmet Ödülleri Meslekte Yüksek Ahlaklı Kişilere Veriliyor…

Karia Rotary Dönem Başkanı Tülay Ersoy 2019-2020 Meslek Hizmet Ödüllerinin çok özel ve çok onurlu bir ödül olduğunu kaydederek; “Bugün de burada toplanarak, kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz. Bugün kendilerine ödül takdim edeceğimiz kişiler, meslek hayatları boyunca yaptıkları başarılı çalışmalar ile hem meslektaşlarına hem de bizlere örnek oluyorlar. Mesleklerinde yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onlara örnek teşkil ediyorlar. Kendilerinin gösterdiği bu ışığı ve katkıyı şükranla anıyoruz…” dedi.

Plaketler Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Öğrencilerinden…

Daha Sonra 2019-2020 Meslek Hizmet Ödüllerine layık görülen Canan Canan Küçükeren, Hüseyin Bağcivan, İlkin ve Defne Tokay ile kurumsal olarak da Ege Grup İnşaat şirketi adına Numan Balaban’a plaketleri takdim edildi. Plaketlerin özellikle Bodrum Sağlık Vakfı engelli bireyler tarafından yapılmış olması da dikkat çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.