Bodrum Gündem

Bodrumlulara Gurur Veren Madalya

Bodrumlulara Gurur Veren Madalya

Bodrum’da hizmet veren turizm işletmelerinden Royal Asarlık Beach Hotel & Spa “2019 Zoover” ödülleri kapsamında 9,5 puan ile Altın madalyaya hak kazandı…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un yerel turizm işletmelerinden birisi olan Royal Asarlık Beach Hotel & Spa, misafir yorumları ve puanlamaları doğrultusunda altın madalya kazandı. Mehmet Aydınlıoğlu tarafından kurulan ikinci kuşak turizmci oğlu Zeki Aydınlıoğlu tarafından yönetilen Royal Asarlık Beach Hotel & Spa bir çok uluslararası otel zincirlerini arkasında bırakarak altın madalya kazanması üyesi olduğu BODER başta olmak üzere Bodrum’un tüm kurum ve kuruluşları tarafından memnuniyetle karşılandı.

Royal Asarlık Beach Hotel & Spa kurucusu Bodrumlu Turizmci Mehmet Aydınlıoğlu “Hollanda Merkezli misafir memnuniyeti derecelendirme kuruluşu ZOOVER.NL tarafından her Yıl misafir yorumları ve puanlamaları doğrultusunda düzenlenen “2019 Zoover” ödülleri kapsamında otelimiz 9,5 puan ile Altın madalyaya hak kazanmıştır. Bu gurur verici sonucun Bodrum Turizm mi ve işletmemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyoruz…” dedi.

BODER Başkanı Halil Özyurt’da Royal Asarlık Beach Hotel & Spa’nın kazandığı altın madalyadan dolayı gurur duyduklarını ifade ederek “Zoover Awards 2019 ödülleri” kapsamında, Boder üyesi olan Royal Asarlık Beach Hotel & Spa ödül kazanmıştır. Boder Yönetim Kurulu olarak, Royal Asarlık Beach Hotel & Spa’yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz...” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.