Bodrum Gündem

Irmak Bakar CHP Gençlik Kolları Başkanlığı Adaylığını Açıkladı (VİDEO Haber)

Bodrum CHP’de seçim süreci 22 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek olan Gençlik Kolları Başkan ve Yönetiminin seçimi ile tamamlanıyor. Karaova bölgesinden Irmak Bakar CHP Bodrum İlçe binasında yaptığı basın açıklaması ile adaylığını duyurdu…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Bodrum seçim sürecini 22 Şubat Cumartesi günü Gençlik Kolları seçimini yaparak tamamlıyor. 23 Aralık günü gerçekleşen CHP Bodrum İlçe Kongresinde Halil Karahan, 1 Şubat 2020 günü yapılan CHP Bodrum Kadın Kolları Seçiminde Umut Anıl Özdoğan seçilmişlerdi.

22 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek olan CHP Bodrum Gençlik Kolları seçimi için geçtiğimiz haftalarda Anıl Yıldırım ve Özge Şahin aday olduklarını sosyal medya hesaplarından açıklamışlar ve yoğun bir çalışma içine girmişlerdi. Ancak bu iki gencin kendilerine özel nedenlerinden dolayı adaylıktan çekilme kararları önce şaşkınlık yaratmış olsa da, bu durum kısa zamanda aşıldı ve seçime beş gün kala yeni adaylar ortaya çıktı.

İş Güç Sahibi Genç Başkan Adayı…

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Irmak Bakar kendini “1994 yılında Bodrum’un Karaova bölgesinde doğdum. Yine aynı bölgede aile şirketimizde  çalışmaktayım.  2012 yılında Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katıldım. Karaova Bölgesi CHP Gençlik Kolları Başkanlığı ve CHP Bodrum Gençlik Kolları yönetiminde görev aldım. İl gençlik kolları delegeliği ve halen devam eden il delegeliği görevlerim var…” şeklinde tanıtıyor.

İlk sözü alan CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan bu seçimlerin bir hizmet yarışı ve nöbet olduğunu vurgulayarak, “İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları seçimimizde olduğu gibi Gençlik Kolları seçimi de bir şölen havasında gerçekleşecektir. Kim kazanırsa kazansın ertesi gün aday olanlar birlikte çalışmaya devam edecektir. Artık iktidara yürüyen bir parti olarak, hep birlikte el ele mücadelemize devam edeceğiz. CHP kazanacaktır…” dedi.

CHP Bodrum İlçe ve Kadın Kolları Başkanlarının Arasında Adaylığını Açıkladı…

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan ile CHP Kadın Kolları Başkanı Umut Anıl Özdoğan’ın arasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Irmak Bakar sözlerine “Sn. İlçe Başkanım, yönetim kurulu üyelerim, kadın kolları başkanım ve değerli Cumhuriyet Halk Partisi ailem basın açıklamamıza hepiniz hoş geldiniz.  Siz değerli Basın emekçileri bizleri kırmayıp açıklamamıza geldiğiniz için çok teşekkür ederim, sizler de hoş geldiniz…” diyerek başladı.

Özellikle fikir ve söylem özgürlüğümüz kısıtlanmış adeta elimizden alınmıştır…

Irmak Bakar konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Sadece hayaller ve algılar ile yapılan bir Türkiye Siyaseti artık biz gençlere umut vermemekle birlikte gelecek kaygısı ve endişe vermektedir. Ülkemiz ATAMIZIN çizdiği yoldan çıkartılmış bir bilinmeze sürüklenmiştir. Bireyin en insani hakkı olan Özgürlük,  özellikle fikir ve söylem özgürlüğümüz kısıtlanmış adeta elimizden alınmıştır. Biz Gençler otoriter bir rejimin getirdiği sıkıntıları en derinlerde hissettiğimiz bir yönetim anlayışı ile siyasi söylemlerden uzak tutulmaya çalışılıyoruz. Atamız vatanın bütün ümidini ve geleceğini biz gençlerin anlayış ve enerjisine bağlamış zira fikrimiz hür, vicdanımız hür, irfanımız hür nesilleriz…” 

Örgütlü Olmanın Önemini Vurguladı…

CHP Bodrum ilçe Başkan adayı Irmak Bakar örgütlü olmanın önemini vurgulayarak; “Değerli Yol Arkadaşlarım; Cumhuriyet Halk Partisi kuruluş ve kurtuluşun partisidir. Ülkemizin teminatı, biz gençlerin gelecek garantisidir. GENÇLERİ ÖRGÜTLEMEYE GELİYORUZ zira daha güzel bir geleceğe birlik, beraberlik ve ötekileştirmeyen bir örgütlenme anlayışı ile yürüyeceğiz…” dedi.

Aktif, Dinamik, Uyumlu, Dürüst Yeni Bir Yönetim Anlayışı…

“Zor bir dönemde göreve talibiz. Zira iktidara yürüdüğümüz bu günlerde biz gençler olarak üzerimize düşen görevin ağırlığının farkındayız…” sözleriyle konuşmasını sürdüren CHP Bodrum ilçe Başkan adayı Bakar adaylık açıklamasını şu şekilde tamamladı; “Güzel bir Bodrum için, ekip arkadaşlarım ve sizlerle Atamızın çizdiği yolda yorulmadan mücadele edecek olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerin, kişilerin siyasi ikballeri için değil ideolojimiz doğrultusunda siyaset yapacağı zemini yaratmaya geliyoruz. Bodrum Gençlik Kolları, Cumhuriyet Halk Partisi Ana kademe yöneticilerinin, Belediye Meclis Üyelerinin, Başkanlarının, milletvekillerinin yetiştiği bir mutfaktır.  AKTİF, DİNAMİK, UYUMLU, DÜRÜST YENİ BİR YÖNETİM ANLAYIŞI ile tüm gençlere sahip çıkarak, onların haklarını savunarak güçlü bir GENÇLİK vizyonu ile çalışacağız. Bodrum’da ben değil biz olmak için yol arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda ve  siz değerli üyelerimizin destekleri ile Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Adaylığımı açıklıyorum. Tüm yol arkadaşlarımın desteğini bekliyoruz…”

CHP Bodrum ilçe Başkan adayı Irmak Bakar konuşmasını tamamladıktan sonra tek tek yönetiminde görev alacak arkadaşlarını tanıttı.

CHP Bodrum ilçe Başkan adayı Irmak Bakar’ın yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Ali Candan, Sadiye Nur Topaloğlu, Uğurcan Yurtsev, Çağatay Karakaya, Ali Yıldırım, Halil Akbulut, Ufuk Çırakoğlu, Melih Erdoğan, Ergül Yükselen, Gaye Uğurtan, Salihcan Öztaşkın, İzzet Özgül, Onur Dağdelen, Mithat Özcan, Ümit Serin, Sergen Tekin, Ali Cömert, Begüm Alpay, Ece Şahin, Hakan Kaman.

Gençler Birlik Mesajı ve Sözü Verdiler…

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan diğer aday Alkım Denizaslanı’nın da yanına çağırdı ve her iki aday da başarılar diledi. Irmak Bakar ve Alkım Denizaslanı kim kazanırsa kazansın, birbirlerine küsmeyeceklerine ve birlikte çalışacaklarına söz verdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.