Bodrum Gündem

Bir Başarı Öyküsü ve Bir Bodrum Markası İçkale

Bodrum’un en önemli yatırımcı firmalarından birisi olan İçkale Konacık’taki yeni hizmet binasının açılışı yapıldı. Bodrum kaymakamı Bekir Yılmaz “Bodrum’da yatırımlar devam ediyor. Bu hem ülkemiz hem de Bodrum ekonomimiz için çok değerli. Başarılarının devamını diliyorum…” dedi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’da doğup iletişim sektöründe Türkiye’deki sayılı firmalar arasına adını yazdıran İçkale Şirketler Grubu, Konacık’ta yeni hizmet binasının açılışı yapıldı. İnternet, ses, mobil hizmetler alanında iletişim sektöründe 360 derece hizmet verebilen bir yapısı olan İçkale, kuruluşunun 20. yılını, Bodrum’da taşındıkları yeni plazanın da açılışı ile çok görkemli bir törenle kutladı.

Çok kalabalık bir katılımla gerçekleştirilen 20. yıl kutlamasında Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy’un tebrik konuşmalarının ardından kapılarını açan İçkale Plaza Bodrum Konacık’ta hizmet vermeye başladı.

Oldukça yoğun bir katılımın olduğu İçkale 20.Yıl kutlamasına Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Milas Kaymakamı Eren Arslan, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Arslan, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ali Özher, Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, Bodrum Nüfus Müdürü Ahmet Güner, Bodrum Mal Müdürü Ümit Yıldırım, Bodrum Vergi Dairesi Müdürü Sait Orulluoğlu, Bodrum Ticaret Odası Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutkun, Önder Batmaz, Tayfun Yılmaz, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri İlknur Ülküm Seferoğlu, İbrahim Akbaş, Kemal Özyurt, Dursun Göktepe, Tamer Mandalinci, Atilla Serttaş, Numan Cömert, Mustafa Coşkun, Emre Köroğlu, MOBİSAD Başkanı Mustafa Kemal Turnacıoğlu, MOBİSAD Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Yüksel, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone Türkiye Satış Direktörü Suphi Serdal Özbeyli,                Vodafone Türkiye Satış Operasyonları Direktörü Sefer Tüz, Vodafone Türkiye Ticari Pazarlama ve Terminal Direktörü Ozan, Vodafone Ege & Akdeniz Bölgeler Satış Müdürü Arda Kömürcüoğlu, Vodafone Ege & Akdeniz Bölgeler Teknik Müdürü Burhaneddin Kurt, Vodafone İç Ege Bölge Müdürü Ahmet Yoldaş, Brightstar Corp. Türkiye Ülke Müdürü Ö. Murat Dinç, Brightstar Corp. Türkiye Satış Operasyonları Direktörü Engin Caferoğlu, Brightstar Corp. Türkiye Kredi Kontrol Müdürü Lale Yedekçi, Brightstar Corp. Ege & Akdeniz Bölgeler Müdürü Murat Güvenatam, Güner Hukuk Bürosu Kurucusu Avukat Tuğba Güner Türkkanı, İçkale A.Ş. Kurucuları Uğur İlhami Özden & Zeki Güner, İçkale A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Nejdet Güner, Ümit Harun Özden, Mehmet Şenol Özden, İshak Güner, Tuğçe Güner

Bir Başarı Öyküsü ve Bir Bodrum Markası…

Bodrum’da 2000 yılında iş insanları Uğur İlhami Özden ve Zeki Güner’in ortaklığında kurulmuş olan İçkale’nin öyküsü, yolun başında Bodrum Otogarı’nın karşısında konumlanmış olan 1 adet Telsim Mağazasının devralınması ile başladı. Aradan geçen 20 yıllık süreçte toptan satış ve dağıtım ağlarının bünyeye katılması, yeni mağazaların açılması ve farklı satış kanallarının da sisteme eklenmesi ile istikrarlı bir şekilde büyüyen şirket; bugün Ege ve Marmara Bölgelerinde yer alan Muğla Aydın İzmir Manisa Denizli Uşak Balıkesir ve Çanakkale’de Vodafone’un tek yetkili distribütörü olarak 1300 noktaya Vodafone markası ile düzenli ürün dağıtımı yapmakta ve bünyesinde yer alan 31 mağaza ve dağıtım ağı ile Vodafone’un en büyük yatırımcı yapılanmasını oluşturmaktadır. Vodafone’un fiber internet ağı yapılanmasında da hem satış hem kurulum hem de satış sonrası hizmetler konularında öncü rol üstlenmektedir. Telekomünikasyon sektöründeki başarılı faaliyetlerine ek olarak, İçkale’nin Güneş Enerjisi Santrali ile yenilenebilir enerji sektöründe; gulet charter satışları ve otel işletmeleri ile de turizm sektöründe başarılı faaliyetleri bulunmaktadır. İçkale Şirketler Grubu bu yapılanması ile 450 kişiye istihdam sağlamaktadır.

İki ortaklı bir aile şirketi olan İçkale’nin Yönetim Kurulu; Yönetim Kurulu Başkanı Uğur İlhami Özden, Kurucu Ortak Zeki Güner, Nejdet Güner, Ümit Harun Özden, İshak Güner, Mehmet Şenol Özden ve Tuğçe Güner ile 7 kişilik bir aile yapılanması tarafından başarıyla yönetilmekte.

ETİKETLER: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.