Bodrum Gündem

Bodrum Boat Show Fuarında Temsil Ediliyor

Dünyanın en büyük 2. Boat Show’u olan “CNR Avrasya Boat Show – 15. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı”nda, 1.Hall’de Bodrum Ticaret Odası ve Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi organizasyonu ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) desteği ile BODRUM Standı kuruldu…

Bodrum Gündem Haber

22 Şubat – 1 Mart 2020 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo, Yeşilköy’de gerçekleşecek olan fuarın VIP açılışı geniş katılımla 21 Şubat 2020 Cuma günü gerçekleşti.

Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyesi Toros Demirdöven, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç ve Bodrum DTO Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı açılışın ardından,  Bodrum’lu işletmelerin stantları ziyaret edildi. Boyes Yelken, Bodrum Milta Marina ve Bodrum Pal Marina temsilcileri ile görüşüldü.

Bodrum standında bu sene yer alan firmalar arasında Roda Yat, Sole Yachts, Ark Yat, Bodrum Oğuz Marin, Özkalay Yachting yer alıyor. Bodrum standında bu sene de yat bakım-onarım, üretim, acentecilik faaliyetleri, brokerlik, charter gibi alanlarda firma temsilcileri bulunuyor. Özkalay Yachting’e ait 14 metrelik lobster tekne de Bodrum standında deniz severlerin beğenisine sunuldu.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon “ Bu yıl yeniden Bodrum ismini tüm mavi severlerle Boat Show’da buluşturuyoruz. Mavi yolculuğun doğduğu, geleneksel tekne imalatının hala yenilikçi teknolojilerle geliştirildiği bodrum yat imalat sanayimizi 15. Boat Show’da tanıtmak için fuarda bizi destekleyen ve finanse eden T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımıza ve T.C. Güney Ege Kalkınma Ajansımıza teşekkür ediyoruz. Bu desteklerle imalat sanayimizi ve yat turizmimizi tanıtmaya devam edeceğiz. 22 Şubat 2020 Cumartesi günü kapılarını ziyaretçilerine açacak olup saat 16:00’da 1. Hall’de gerçekleşecek Bodrum standı açılışına tüm Bodrum’lu deniz severler davetlidir.” diyerek fuarı değerlendirdi.

Bodrum standı fuarın kapanış günü olan 1 Mart 2020 tarihine kadar ziyaret edilebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.