Bodrum Gündem

Bilgin Özşeker,  Sağlık Vakfına 300 Bin Liralık Dükkan Bağışladı…

Bilgin Özşeker,  Sağlık Vakfına 300 Bin Liralık Dükkan Bağışladı…

Turgutreis’in tanınan kişilerinden, emekli öğretmen Rıza Özşeker’in 3 evladından biri olan, özel gereksinimli Bilgin Özşeker, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na anayol üzerinde bulunan bir dükkan bağışladı. 

Bodrum Gündem Haber

Kurulduğu günden bu yana, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın gönüllüsü ve sürekli bağışçısı olan Bilgin Özşeker ve ailesi örnek bir davranış göstererek, Turgutreis Mahallesi, Mehmet Hilmi caddesinde bulunan, 60 metrekarelik, 300 bin TL değerindeki dükkanını, Baba Rıza Özşeker, Çocukları Belgin Özşeker ve Engin Özşeker’in de onayı ile Bilgin Özşeker adına, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfına hibe etti.

Bilgin Özşeker ve ailesi Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölyeleri binasının temel atma töreninde söz verdiği yüklü bağışı yaparak ve atölyelerimizin alt yapı çalışmalarının da resmi kurumlarda takipçisi olarak vakfımızın modern tarzda engelli bireylere yönelik atölyelere kavuşmasına destekte bulundu.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Algül, Numan Balaban Bodrum’da yapılan devir işleminde hazır bulundular.

Tapu Müdürü Demircan Koç’un işlemi onaylamasıyla birlikte duygulu anların yaşandığı devirin ardından hayırsever Rıza Özşeker ve Bilgin Özşeker’e Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin yaptıkları seramik plaket, hediye edildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.