Bodrum Gündem

Bodrumlu Muhasebecilerden Anlamlı Hareket

Bodrumlu Muhasebecilerden Anlamlı Hareket

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası olarak kutlanıyor. Lakin İdlib’te şehit olan Mehmetçiklerimizin yasını tutan Bodrumlu Muhasebeciler Muhasebeciler haftası etkinliklerinin tamamını iptal ettiler…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası etkinliklerini iptal ettiğini duyuran Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan “Oda yönetim kurulumuz kahraman Mehmetçiklerimize yapılan hain bir saldırı nedeni ile kutlama yapmama kararı almış ve tüm muhasebe haftası etkinliklerimiz iptal edilmiştir…” dedi.

Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan tarafından yapılan yazılı açıklamanın başında “Değerli Meslektaşlarım, Sevgili Bodrumlular. Bildiğiniz üzere her yıl 1-7 Mart tarihleri arası Muhasebe Haftası olarak kutlanmaktadır. Oda yönetim kurulumuz kahraman Mehmetçiklerimize yapılan hain bir saldırı nedeni ile kutlama yapmama kararı almış ve tüm muhasebe haftası etkinliklerimiz iptal edilmiştir…” ifadeleri yer aldı.

Barış Erdoğan “Emeğe emekçiye saygımız gereği hep üretenin yanındayız…” ifadelerinin de yer aldığı açıklaması şu şekilde devam ediyor; “Her zaman ifade ettiğimiz üzere asıl olan ülkemiz, asıl olan birlik ve beraberliğimizdir. Bu ülkenin değerli yurttaşları acısını da sevincini de hep birlikte yaşar ve bundan sonra da yaşayacaktır. Bizler Mali Müşavirler olarak; üreten ve her zaman ileriyi hedefleyen ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Sorumluluklarımızın farkındayız, yükümüz gerçekten ağır. Bizler; ülkemiz için yapılan her güzel çalışmanın içerisindeyiz. Yapılan yolda, köprüde, bir hastanın ilacında, öğrencinin okuluna giderken kullandığı servis aracında, çocuklarımızın gençlerimizin hayallerinin şekillenmesinde bizler varız. Emeğe emekçiye saygımız gereği hep üretenin yanındayız…”

Başkan Barış Erdoğan açıklamasını şu ifadeler ile tamamlıyor; “Mesleğimizin birçok sorunu var. Ama bizler; bu sorunların hiç bir zaman arkasına saklanmadık. Ülkemiz için, vatandaşlarımız için gece gündüz, bayram, tatil demeden çalıştık ve çalışacağız. Çünkü biliyoruz ki biz durursak ülke durur, hayaller biter. Bu vesile ile; burukta olsa tüm meslektaşlarımın ve vatandaşlarımızın muhasebe haftasını kutluyor, Şehit olan askerlerimize Allah tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa ve Aziz milletimize başsağlığı diliyoruz…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.