Bodrum Gündem

İYİ Parti Bodrum İlçe Kongresi Sessiz Sakin Tamamlandı (VİDEO HABER)

Yerel seçimlerde Bodrum’da yaklaşık yüzde 35 oy alarak ikinci parti durumunda olan İYİ Parti Bodrum İlçe Kongresi Herodot Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

İYİ Parti Bodrum İlçe Kongresi Herodot Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. İdlib şehitleri nedeni ile sessiz ve sakin bir şekilde gerçekleştirilen kongrede siyasi konuşmalar yapılmadı.

Divan Başkanlığına oy birliği ile seçilen Muğla İYİ parti Milletvekili Metin Ergun “Millet olarak acımız büyük. İYİ parti Bodrum Kongremizi siyasi konuşmalar yapmadan tamamlayacağız…” dedi.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan ve CHP Bodrum Kadın kolları Başkanı Umut Anıl Özdoğan’da İYİ parti Bodrum İlçe Kongresine katılanlar arasındaydı. CHP’liler kongrenin başarılı geçmesini dileyerek bir süre sonra salondan ayrıldılar.

Daha sonra Kuran-ı Kerim okundu Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için dua edildi.

Gündem gereği faaliyet raporu ve bütçe okundu. Söz alan olmadı ve oy birliği ile ibra edildi.

Tek aday ve tek liste üzerinden gerçekleşecek olan İYİ Parti Bodrum İlçe kongresinde Nevzat Kanber Yönetim Kurulu Üyelerinin isimlerini tek tek okuyarak sahneye çağırdı ve delegelere tanıttı.

İYİ Parti Turizmden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ  ve Milas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çayırlı birer kısa konuşma yaparak şehitlerimiz için rahmet dileyerek milletimize başsağlığı dilediler.

Daha sonra seçime geçildi.

Nevzat Kanber başkanlığında İYİ Parti Bodrum ilçe Yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor;

Nevzat Kamber, Nilay Konday, Ersan Öktür, Hanife Yavaş, Şerif Çelikkıran, Dilek Mirel, Ergün Yiğit, Volkan Çiçek, Kağan Koç, Erol Akyüz. İrfan Özaltın, Selma Perianez Gonzales, Gül Sarı, İsmail Ataer Tayfun Dinç, Mehmet Nejat Sönmez, Hülya Gülkaya, Halime Kaya Öztok Serdar Sarıl, Yudum Ergün, Mehmet Deniz Göğercin, Fulay Özonur, Funda Özdemir, Şükrü Cenk Avdan, İlter Çelik, Mert Güngör, Nergis Erbin, Ural Aras, Esma Ezenel, Himmet Kahraman, Ahmet Çetin, Bora Erkuş, Artun Nalbantoğlu…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.