Bodrum Gündem

Vali Civelek Bodrum’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi…

Vali Civelek Bodrum’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi…

                                                      

Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Bodrum’da muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Deniz Ticaret Odası Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Esengül Civelek, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, il ve ilçe müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Vali Civelek üçüncü kez Bodrum’da muhtarlarla toplantıda bir araya geldiklerini ifade ederek, daha önceki toplantılarda dile getirilen, belirtilen ihtiyaç ve taleplerin değerlendirilerek yerine getirildiğini belirtti. Vatandaşlara en iyi, kaliteli, verimli, etkin, hızlı kamu hizmeti sunmanın gayreti ve çabası içerisinde ilgili tüm kurumlarla iş birliği, güç birliği içerisinde çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Civelek,  başarılı ve verimli bir toplantı olması temennisinde bulunarak, sözü muhtarlara bıraktı.

Toplantıda tek tek söz alan muhtarlar, mahalleleriyle ilgili talep ve önerilerini dile getirdiler. Vali Civelek, muhtarlar tarafından dile getirilen ihtiyaç ve taleplerin çözüme kavuşturulması yönünde gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Toplantının ardından Vali Civelek, Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ile Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Türkiye Kupası Yarı Final Maçını tribünden izledi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.