Bodrum Gündem

Turgutreisli Gençlerden Örnek Davranış…

Turgutreisli Gençlerden Örnek Davranış…

Turgutreis Kültür ve Dayanışma Derneği adına Turgutreisli gençler tarafından şehitler anısına mevlit okutulup, helva dağıtıldı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

Turgutreis Kültür Ve Dayanışma Derneği Adına Turgutreis gençleri tarafından bugün düzenlenen organizasyonda İdlib bölgesinde şehit düşen askerler için Turgutreisliler tek yürek oldu.

Cuma namazının ardından Turgutreis Merkez camiinde şehitlerimiz için mevlidi şerif okutulup helva dağıtıldı. Anma programında ayrıca saygı duruşu ve İstiklal Marşı da okundu.

Turgutreis esnaflarından Volkan İlgüz yapılan organizasyon ile ilgili şunları söyledi “TÜRK DAY Turgutreis Kültür ve dayanışma derneği olarak özellikle son günlerde Suriye’nin İdlip bölgesi  başta olmak üzere şehitlerimizin acı haberlerini aldık. Turgutreis’te ve Bodrum’da birlik ve beraberlik vurgusu aynı zamanda kahraman Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu şehit ailelerimizin acılarını paylaştığımızı vurgulamak için bölgenin gençleri bir araya gelerek bir anma gerçekleştirmek istedik. Bizi bugün yalnız bırakmayan büyüğünden küçüğüne herkese çok teşekkür ediyoruz. Nasıl güzel güzel günlerimizi paylaşıyorsak acılarımızı da paylaşmak durumundayız ki ocağına şehit haberi düşen analarımızın yüreğine bir nebze su dökebilelim” dedi.

Şehitlerin anma organizasyonuna Bodrum kent Konseyi Başkanı Arif Yılmaz, Bodrum Gaziler Derneği üyeleri, Kıbrıs gazileri, Turgutreis’te görev yapmakta olan askerler ile her yaştan ve meslekten Turgutreisli katıldı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.