Bodrum Gündem

8 Mart’ta Bodrum’da Hangi Etkinlikler Var? (Bodrum 8 Mart Etkinlik Programı)

8 Mart’ta Bodrum’da Hangi Etkinlikler Var? (Bodrum 8 Mart Etkinlik Programı)

Bodrum Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü bir dizi etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor…

Bodrum Gündem Haber

Dünyanın pek çok ülkesinde çeşitli etkinliklerle kutlanan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, Bodrum’da sabah saatlerinde başlayarak Bodrum Belediyesi ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının organizasyonlarıyla gün boyu devam edecek olan etkinliklere sahne olacak.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitlik Şartı’nı (CEMR) imzalayacak. İmza töreni, Hakan Aykan Kültür Merkezi Trafo Kafe’de saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

8 Mart 2020 Pazar günü dolayısıyla Bodrum Belediyesi’nin bir diğer etkinliği ise Belediye Meydanı’ndaki Kadın Ağacı önünde düzenlenecek. MSKÜ Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esra Sağlık’ın “Bilime ve Sanata Yön Veren Öncü Kadınlar” heykel sergisi, Belediye Meydanı’nda saat 15.00’te açılacak.

Kadın Örgütlerinden Güne Özel Etkinlikler

Bodrum’da, etkinlikler gün boyu farklı mekan ve zamanlarda devam edecek. Bodrum Art Kültür ve Sanat Derneği’nin etkinliği Belediye Meydanı’nda saat 11.00’de başlayacak. Deniz Kızları Platformu, Kale girişi önündeki STS Okul Gemisi’nde sunum ve söyleşilerden oluşan bir program gerçekleştirecek. Etkinlik saat 12.00’da başlayacak.

Nurol Kültür Merkezi fuaye alanında olacak. Selçuk Arslan’ın “Anadolu’da Kadın Emeği” fotoğraf sergisinin açılışı saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün son etkinliği Pınar Seli ve Kadınlar Korosu tarafından düzenlenecek. Koro, 8 Mart akşamı saat 20.00’da Mandalin Bar’da “Hükümlü Annelerin Çocuklarına Destek Konseri” verecek. Sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirilen konserin tüm geliri, hükümlü çocukları için harcanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.