Bodrum Gündem

Bodrum’a Gençlik Merkezi Ve Kapalı Spor Salonu Müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca Bitez’de yapımı devam eden Gençlik Merkezi ve Spor Salonu inşaatında sona gelindi. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, %95’i tamamlanan tesisin Mayıs sonunda açılacağını belirtti…

Bodrum Gündem Haber

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca yapımı devam eden ve Bodrum’un heyecanla beklediği Gençlik Merkezi ve Spor Salonu’nda artık sona gelindi. Yapımı devam eden tesiste incelemelerde bulunan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, kompleksin Mayıs sonunda Bodrum’un hizmetine gireceğini söyledi.

Tesisle ilgili bilgi veren Osman Gökmen; “Toplam 7.400 m2 alan üzerine kurulan, 2.700 m2 kapalı alanı bulunan tesisimizde 1000 kişilik seyirci kapasiteli 1 kapalı spor salonu, 10 derslikli gençlik merkezi ve çok amaçlı salon yer alıyor. Bodrumlu gençlerimizin çok faydalanacağı bir tesis olacak. Spor salonu, Bodrum alt yapısı ve sporuna büyük destek verecek. Gençlik merkezimizde gençlerimize yönelik çok önemli eğitimler verilecek. Çok amaçlı salonumuzda ise tiyatrodan konsere kadar bir çok sosyal ve kültürel etkinlikler yapılacak. Hepimizin gurur duyacağı bu tesisin Bodrum’a kazandırılmasında büyük emeği olan başta Gençlik ve Spor Bakanlığımız olmak üzere, eski ilçe başkanımız ve değerli yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.