Bodrum Gündem

BODTO Başkanından 8 Mart Mesajı  

BODTO Başkanından 8 Mart Mesajı  

T.C. Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Bodrum Gündem Haber

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon “Kadınlar toplumun her alanında olmalıdır” diyerek, “Kadınlar her şeyin en iyisini hak eden, hem güçleri hem de merhametli yapıları ile en büyük değerimizdir. Dünyada kadınların eşitlik, özgürlük, kalkınma ve daha huzurlu yaşam diledikleri gündür. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü saygıyla sevgiyle kutluyorum.” Diyerek görüşlerini dile getirirken, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Şuna inanmak lazımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir…” sözünü de hatırlatırken, Dünya’da kadınlara seçme ve seçilme hakkı veren ilk toplum olarak Türk halkının kadına verdiği önemin geçmişe dayandığını belirtti.

Bodrum Ticaret Odası kadın çalışanlarına günün anlam ve önemi sebebiyle çiçek veren İlhan Ersan,  “Kadınlar toplumun her alanında olmalı…” diyerek Bodrum’daki emekçi kadınların her zaman yanlarında olduklarına işaret etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.